Eladó családi ház Pókaszepetk 60 000 000 Ft

Leírás

PÓKASZEPETKEN 95 m2-es 4 szobás tégla ház eladó!

Megvételre kínálok Zalaegerszegtől mindössze 19 km távolságra lévő Pókaszepetken kedvező adottságokkal rendelkező tégla családi házat, mely kitűnő fekvésű sík 2193 nm-es telken helyezkedik el.
Az ingatlan hatalmas előnye, hogy egy csendes, takaros házakkal rendelkező zsákutcában található, melyet a főúttól egy rendezett park (játszótérrel és focipályával) választja el.
A ház három normál méretű szobával és egy házközponti elhelyezkedésű nappalival/étkezővel/konyhával rendelkezik a fürdőszobán (külön helyiségben a wc), spájzon és kazánházon kívül.
Az 50 nm-es nappali/konyha/étkező részből igény és szükség szerint leválasztható még egy 9 nm-es szoba (eredetileg is le volt választva).
Az ingatlan mindenhol műanyag nyílászáróval ellátott, az otthon melegéről a fa tüzelésű kazán (külön kazánházban) gondoskodik radiátoros hőleadással.
Az udvar térkövezése elkezdődött, melynek folytatása az udvar további részén jelenleg is zajlik.

Pókaszepetk buszközlekedése kiváló, a településen orvosi rendelő, óvoda, iskola, húsfeldolgozó üzem és bolt is elérhető, de Zalaegerszeg közelsége folytán gyakorlatilag mindenhez hozzá lehet jutni pár perces autóúttal, vagy busszal.
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 60 000 000 Ft
Méret: 95 négyzetméter
Azonosító: 11085835
Erkély mérete: 3.00 négyzetméter
Telek: 2193 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz