Eladó családi ház Sármellék 37 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálunk Sármellék településen, 3100 m2-es telken vegyes falazatú, autentikus jegyekkel bíró, vegyes falazatú 86 m2-es lakóházat hatalmas udvarral, és melléképületekkel. A telken almafát, diófát orgonát és mogyoróbokrot találunk, de sok lehetőség kínálkozik további fásításra, gyümölcsfák elhelyezésére. Az udvarban található saját ásott, kielégítő vízhozamú kút szolgálhat a zöld növényzet szomjúságának költségkímélő oltására.Az épület cserépfedéssel borított, fűtése gázkonvektor, de szilárd tüzeléshez egy további kémény is rendelkezésre áll.Rusztikus, jó szigetelést biztosító 60 cm-es falazattal építették.Autentikus hangulatos gerendafödém a mennyezet, az oldalfalakon fa nyílászárókat találunk.Az aljzat valamennyi szobában fa szalagparketta, a konyhában és a vizes helyiségekben járólap.

Az ingatlan a település szennyvíz hálózatához kapcsolódik.

Azonnal birtokba vehető, per és tehermentes, bútorozatlanul eladó.

Az alsópáhoki Kolping Hoteltől 4,9 km, Keszthelytől 12 km távolságra helyezkedik el.A közeli termálfürdők, Hévíz, Kehidakustány, Zalacsány /kastély szálló, hatalmas horgásztó/, akárcsak a szlovén és osztrák határ gyorsan elérhető.

Az ingatlan mögött található szántó akár művelésre is kiadható. Nyugalom, madár csicsergés fogadja az ide költözőket.

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján tekinthető meg.Nyaralónak, vagy állandó lakhatásra is megfelelő.

A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2.

Vásárolna, de most nincs rá éppen kellő pénzügyi keret?
Finanszírozási elképzeléséhez partnerek vagyunk! Díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott ajánlattal várjuk megkeresését!

Családi ház részletei

Ár: 37 900 000 Ft
Méret: 79 négyzetméter
Azonosító: 11222199
Irodai azonosító: 183102871
Telek: 3100 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 3