Eladó családi ház Szalkszentmárton 29 000 000 Ft

Leírás

SZALKSZENTMÁRTON NYUGODT UTCÁJÁBAN ELADÓ EGY VÁLYOG FALAZATÚ CSALÁDI HÁZ, 2064 m2-s TELEKKEL!!!!

Pest vármegye közigazgatási határától 15 km-re, Budapesttől mindössze 1 órányi távolságra (60 km)!!!Központtól 5-10 perc távolságra 50-60 cm-s vályogtéglából épült, összközműves.
Tetőszerkezete fafödémes, cserepekkel fedett.
2015-ben villanyhálózata újra lett cserélve, ahogyan a vízvezeték hálózat is. Folyamatos felújítás alatt áll az ingatlan, hátsó részében műanyag nyílászárókat kapott, a szobák ablakai még régi fa tokosak. Az otthon melegéről gázkonvektor, valamint fa tüzelésű kályha és villany fűtés gondoskodik.
Bejárati ajtón egy előszobába, majd a étkezős -nappalis konyhába lépünk, innen balra kádas fürdőbe, melyből nyílik a toalett helység zuhanyzóval. Étkezőből két külön nyíló szoba található. Egyik szoba felújítása jelenleg is tart új beton aljzatot kapott alá fólia és szigetelés lett lerakva, falai kartonozása már elkezdődött.
A ház folytatásaként, a külső teraszról nyíló jelenleg műhelyként funkcionáló helység található, amely akár újabb lakrésszé is alakítható a későbbiekben. Itt található a padlás feljáró is.Folytatásában csirke ólak vannak.
Az udvaron szembe a házzal téglából épült 19 m2-s kis ház, mely jelenleg tárolóként használják. De későbbiekben nyári konyhává, külön szobává vagy garázzsá is alakítható szerelő műhellyel mivel ez alatt húzódik a 14 m 2-s pince is.
A 2064 m2-s telken alma, őszibarack, cseresznye, szilvafák találhatóak. 6 éve lett telepítve akácos is.A telek locsolására fúrt kút és tisztítás után akár a gémes kút is alkalmas.

Helyben jól felszerelt üzletek, benzinkút, buszmegálló, vasút állomás, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde is található.

Bács- Kiskun vármegye északi részén, a Kiskunság nyugati szélén, a Duna bal partján fekszik, attól 4 kilométerre.Szalkszentmárton Budapesttől, Székesfehérvártól, Kecskeméttől és Kalocsától is egyaránt 60 km-re helyezkedik el, a legközelebbi nagyváros Dunaújváros 20 km-re található.Kis-kunsági főcsatorna a közelben, a Duna 4 kilométerre.

Amennyiben elnyerte tetszését, keressen bizalommal a hét bármely napján.

Családi ház részletei

Ár: 29 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11392359
Irodai azonosító: HZ078188-4659094
Telek: 2064 négyzetméter
Összesített energetikai besorolás: H
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vályog
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Pince

Térkép