Eladó családi ház Székesfehérvár, Öreghegy, 142 000 000 Ft

Leírás

Székesfehérváron az Öreghegyen, modern stílusú Ikerház eladó!

Töltse a következő évet már új otthonában…Székesfehérvár-Öreghegyen!

A következő nyáron már új otthonában élhet, ha a képen látható ikerház bármelyik lakását választja. Ez a minden igényt kielégítő családi ház éppen abban a készültségi állapotban van, amikor csak arra vár, hogy leendő tulajdonosa saját ízlésére formálja.
Székesfehérvár csodás kertvárosi részén, a kedvelt Öreghegyen, frekventált helyen, mégis nyugodt utcában épül a két lakóegységből álló modern családi ház.

A közelben található iskola, óvoda, bevásárló központ, hangulatos étterem, cukrászda, történelmi emlékhely egyaránt, közelben lehetséges az M7-es autópályára fel-és lehajtani, valamint 1 percre található a helyi buszjárat, mellyel pár perc alatt a belvárosba érkezhet. A környéken kizárólag családi házak vannak, egy igazán zöld, egykoron szőlőskertekkel tarkított, kiemelten értékes ingatlanokkal rendelkező városrész.

Több évtizedes kivitelezői tapasztalattal, helyi vállalkozói csapattal, a tervezéstől a kulcsátadásig arra törekszünk, hogy az általunk épített házakból kényelmes, komfortos, gondmentes, élhető otthonok jöjjenek létre.

Bármelyik lakóegységet választja még van arra lehetőség hogy a belső burkolatoktól kezdve, a beltéri ajtókon át, a szaniterekig mindent Ön választhat ki, ezek a tételek keretösszegben és négyzetméter árban vannak meghatározva-így igazán úgy érezheti, hogy saját ízlésére formálta leendő otthonát.
Az anyagok kizárólagosan magas minőségűek, szakembereink precíz és megbízható munkát végeznek, kizárva ezzel az utólagos javítások és helyreállítások sorát.

Az ingatlan bemutatása:

Külső rész:
A házat bemutatva, kívülről befelé haladva azonnal feltűnik az igényes külső megjelenés, a minimál stílus elegáns színekkel és homlokzati kialakításokkal képviselteti magát.
A szürke-fehér kompozíciót meleg barna szín egészíti ki, létrehozva ezzel egy harmóniát, melyhez a színazonos nyílászárók szervesen kapcsolódnak. Az esztétikus külső praktikus szerkezeti kialakításokkal teszi kényelmessé és komfortossá a házat. Ilyen kialakítás például a bejárati zónák lebegő tetővel történő fedése, egy esőmentes megérkezést és indulást lehetővé téve.

A telek alaprajza lehetővé tette, hogy az ikerház lakórészei a garázsokkal kapcsolódjanak egymáshoz, nincsenek egymásra tekintő ablakok és mindkét lakóegység saját kertkapcsolattal rendelkezik.
Földszint:
Belépve a bejárati ajtón az előszoba fogad bennünket, melyhez tartozik egy wc kézmosóval, ablakkal, ami kiválóan alkalmas a vendégek számára is. Az előszobából a nappali-étkező-konyha térbe érkezünk, szemben a lépcső, mely az emeletre vezet és a másik irányban haladva eljutunk a hálószoba-gardrób-fürdő egységbe. A tagolásnak köszönhetően nem zavarja egymást a három különböző céllal érkező családtag sem, valamint a lépcső használata nem zavarja a nappaliban vagy a hálóban tartózkodó családtagokat.

A konyhához tartozik egy rendkívül praktikus kamra/tároló, mely legtöbb családi házból hiányzik. Ez az ablakkal ellátott helység tehermentesíti a konyhát és alkalmas nagyobb mennyiségű élelmiszer, felszerelés tárolására.
A praktikum és az élhető terek jellemzik mindkét lakóegységet. Ezt is mutatja, hogy a földszinten még helyet kapott egy lépcső alatti tárolóval rendelkező mosókonyha, ablakkal, kézmosóval.

A földszinti hálószoba gardróbbal került kialakításra és közvetlenül mellette egy minden igényt kielégítő fürdőszoba található, fürdőkáddal, zuhanyzóval, mosdóval, wc-vel, bidével és természetesen ablakkal.
A jól átgondolt tervezés és térelosztás eredményeként nincs kihasználatlan hely, ugyanakkor minden funkció megtalálható a megfelelő helyen.

Emelet:
A lépcsőn felérve az emeletre három helyiséget találunk, 2 szobát és egy, a földszinti fürdőszobával megegyezően felszerelt fürdőszobát. Az utcafront felőli lakóegységben a gardrób a fenti közlekedőben kapott helyet, a hátsó lakóegységben a két fenti szobában.


Műszaki leírás:
A műszaki paraméterek tekintetében a ház a legmagasabb kihívásokra és a hosszú távú, gondtalan használatra tervezett.
A falazat 30 cm-es Wienerberger X-THERM rapyd dryfix téglából és 10 cm-es szigetelésből áll, így a legkedvezőbb energia-besorolást eléri a ház.
A fűtésről és a hűtésről egy levegő-víz hőszivattyú gondoskodik, így élvezhetjük a kényelmes padlófűtést és az egészségbarát, gazdaságos mennyezeti hűtést. Nincs szükség klímaberendezésekre, azok állandó karbantartására, nem egy irányból zúdul a hideg levegő, kellemes, egyenletes hűvös van a forró nyári napokon a ház minden szegletében. Ez a módja a fűtés-hűtés kombinációnak a leggazdaságosabb és a leginkább környezetkímélő megoldás ma.
A szellőzőrendszer becsövezése a teljes födémben kialakításra került, a riasztó-és kamerarendszer kábelezése, a vízlágyító berendezéshez szükséges kiállás elkészítése, a kaputelefon és a TV csatlakozók is bevezetésre kerülnek.
A nyílászárók a legkorszerűbb EU-s szabványoknak megfelelő, hő-és hangszigetelt kivitelben készülnek, a funkcionált garázskapuk Hörmann motorral, távvezérlővel működnek. Az ablakokon és a teraszajtókon motoros redőnyök és szúnyogháló tartozik a ház felszereltségéhez.
A teraszok fagyálló hidegburkolattal rendelkeznek. A telek teljesen körbekerített, igényes szomszédokkal körülvett, az utcafronti kerítést, illetve motoros kaput is a kivitelező készíti el.
A garázsokhoz térköves beálló kerül kialakításra.
A fenti bemutatásból egyértelműen látszik, hogy az ingatlan a mai kor elvárásainak megfelelő paraméterekkel rendelkezik. A kivitelező vállalkozó személye, valamint vállalkozói háttere szavatolja a korrekt és gördülékeny ügyintézést.

A fotókon megtalálja a pontos méreteket, a földszinti és emeleti alaprajzot, a műszaki adatokat.

Családi ház részletei

Ár: 142 000 000 Ft
Méret: 114 négyzetméter
Azonosító: 11272001
Irodai azonosító: 7645
Városrész: Öreghegy
Telek: 400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Parketta
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Székesfehérvár

  C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:     Egy KÜLÖNLEGES  ...

Eladó családi ház

Székesfehérvár

!!! ENERGIATAKARÉKOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, OTTHON!!! Vásároljon most új ingatlant, ...

Eladó családi ház

Székesfehérvár

H-004001. Maroshegyen, a Torockó utcában, frekventált, kedvelt központi ...

Eladó családi ház

Székesfehérvár

Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, az Öreghegyen kínálom eladásra, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Székesfehérvár

  C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:     Egy KÜLÖNLEGES  ...

Eladó családi ház

Székesfehérvár

!!! ENERGIATAKARÉKOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, OTTHON!!! Vásároljon most új ingatlant, ...

Eladó családi ház

Székesfehérvár

H-004001. Maroshegyen, a Torockó utcában, frekventált, kedvelt központi ...

Eladó családi ház

Székesfehérvár

Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, az Öreghegyen kínálom eladásra, ...