Eladó családi ház Székkutas 79 900 000 Ft

Leírás

A Csongrád megyei Székkutas külterületén, a település határától mindössze 1,5 km távolságra, a Székkutast Nagymágoccsal összekötő út közelében kínálom eladásra ezt a 4,65 Ha telekterülettel rendelkező kúria jellegű tanya besorolású ingatlant!
Az ingatlan telekterületéből 3237 m2 jogilag kivett tanya, míg a fennmaradó bő 4,3 Ha nagy része 2. minőségi osztályú szántó, kis része pedig 2. minőségi osztályú legelő.
A terület közepén található, teljesen bekerített tanya területen 3 felépítmény található. Központi épülete egy kb. 60 éves, tégla alapon vályog falazatú, teljes körűen felújított, tetőtér beépítéses, 5 szobás, 2 fürdőszobás, összesen 153 m2 hasznos alapterületű, fa tüzelésű cserépkályhával, valamint elektromos hősugárzókkal fűtött, rendkívül igényes és szinte minden igényt kielégítő lakóépület. Ezen kívül található még a területen egy 45 m2-es garázs és tároló funkciót ellátó melléképület és egy 30 m2-es pince, felette található igényes fedett terasszal!
A feltüntetett irányár a teljes ingatlanra vonatkozik, termőfölddel együtt és igény esetén tartalmazza a ház teljes bútorzatát is!
Kiváló lehetőség akár vendégháznak, falusi szálláshelynek, vagy saját kis gazdaság céljára is!

Családi ház részletei

Ár: 79 900 000 Ft
Méret: 153 négyzetméter
Azonosító: 11104512
Telek: 46500 négyzetméter
Ingatlan állapota: Újszerű
Jelleg: kúria
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Cserépkályha
Fűtés módja: Fa
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Garázs
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz