Eladó családi ház Szentes, Felsőpárt, 55 900 000 Ft

Leírás

A ház Szentes Felsőpárt városrészében helyezkedik el, kertvárosi, csendes lakóövezetben.
A telek területe 629m2.

Az ingatlan 3 fázisú áram, ivóvíz, szennyvíz, és gázbekötéssel rendelkezik.

Az ingatlanon lévő felépítmények: Kétgenerációs - összesen 167m2 alapterületű lakóépület, 28m2 alapterületű garázs, és 18m2 alapterületű nyitott-fedett szín.

A kétgenerációs lakóépület földszintjén helyezkedik el az egyik, udvar felől külön bejáraton megközelíthető 37m2 alapterületű, 1 nagy szobás lakás, saját fürdővel, konyhával.

A földszinten és a tetőtérben helyezkedik el a másik, utcafront felől külön bejáraton megközelíthető 131m2 alapterületű lakrész. A földszinten a konyha, kamra, étkező, nappali, az emeleti részen pedig 2 fürdőszoba (ebből az egyik a folyosóról, a másik az udvarra néző hálószobából nyílik), 2 hálószoba és egy mosó-szárító helyiség találhatók.

A házrészek belső ajtón keresztül átjárhatók.

A lakóépület 1985-ben épült, betonalappal és lábazattal, vízszigeteléssel rendelkezik, falazata 30cm-es blokktégla hőszigetelő perlitvakolattal, födémje kiselemes vasbetonfödém, tetőszerkezete ácsolt faszerkezet, a szarufák és a fogópárok között szigetelő paplannal, eredendően palafedéssel rendelkezett.

Az épület 10 éve került belső átalakításra - ekkor lett kialakítva a két önálló lakrész -és egyúttal az épület felújítása is megtörtént. A nyílászárók cseréje, a homlokzat- és a tetőtér utólagos hőszigetelése, a tetőfedés cseréje zsindelyfedésre, új vízvezeték- és csatornahálózat, 3 fázisú elektromos vezetékhálózat, központi fűtési hálózat kétsoros lapradiátorokkal, kerámia és laminált parketta burkolatok, hőszigetelt álmennyezet, valamint diszperziós festés készült.

A régi gázkazán felszámolásra, a gázvezeték az ingatlanon belüli csatlakozó felállásig visszabontásra került. Az épület fűtését jelenleg fatüzelésű látványkandallók és elektromos kandalló biztosítja, a használati melegvíz előállítása két villanybojlerrel történik, de az újonnan kiépített központi fűtési és használati melegvíz hálózat lehetőséget ad gázüzemű- vagy alternatív energiaforrás felhasználására is.

A melléképületek mindegyike betonalappal rendelkezik, falazatuk blokktéglából készült, tetőszerkezetük anyaga fém, illetve fa.

Kitűnő választás lehet nagyobb családoknak, illetve több generáció összeköltözésére is.

Családi ház részletei

Ár: 55 900 000 Ft
Méret: 167 négyzetméter
Azonosító: 11218573
Városrész: Felsőpárt
Telek: 629 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Kandalló
Fűtés módja: Fa
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszint + tetőtér
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz
  • Medence