Eladó családi ház Szentkirály 49 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ Kecskeméttől 20-km-re, a Tőserdőtől pedig 8 km távolságra, Szentkirály peremén, KIVETT LAKÓHÁZ-UDVAR minősítésű /HITELEZHETŐ!/ 2006-ban épült jelenleg 69 m2 alapterületű, kétszintes ház, egyedi paraméterekkel rendelkező meseszép birtokkal, 5.755 m2 területen, a hozzá tartozó 1.342 m2 privát úttal! A terület beépíthetősége 30%, ezért befektetésnek is kiváló!

A házat tulajdonosa kiváló ízléssel és természetes anyagok használatával álmodta meg. A látszó fa gerendák, a kandalló, a meseszép márvány burkolat a földszinten csodálatos!
A teraszról a házba lépve egy helyiségben funkcionál a nappali, étkező konyha, innen nyílik a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Burkolata márvány. Igény szerint innen egy ajtóval a garázs szobává alakítható, hiszen az is burkolattal ellátott. Az emelet jelenleg egy helyiség, de könnyedén kialakítható 2 szoba és mivel fent van a víz is, akár fürdő is. A fűtés kandalló (14 kw), a víz fúrott kútról van, az áram bevezetve! /éjszakai árammal, a kertben is végig vezetve/
A házat meseszerű arborétum öleli körbe, díszkúttal, kőasztallal, több mint 20 éves különleges fenyőkkel, bokrokkal, csodálatos díszkerttel!

Legyen az Öné ez a csodálatos birtok és élvezze a helyet körül ölelő csendet és mesés természetet!
Várom hívását!

49000000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ016938-NOK

Családi ház részletei

Ár: 49 000 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11365530
Irodai azonosító: HZ016938-4606022
Telek: 7097 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép