Eladó családi ház Tatabánya 159 900 000 Ft

Leírás

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT. Dot-ing ingatlan kínálatában!

EGY HÁZ ÁRÁÉRT KÉT INGATLANT VÁSÁROLHAT!

Nincs kedve,ideje bajlódni az építkezéssel,de kiemelt minőségű házat szeretne? Tatabánya kertvárosias övezetében 949 nm2-es telken, két szinten 280 m2-es családi ház eladó. Költözzön be álmai házába. Két, szintes ház külön bejárattal akár több generáció egy helyen...
Az ingatlan alsó része 2004-ben lett kész majd 2011-ben lett hozzáépítve a felső szint és az alsó szint felújítva. A ház melegét cirkó új gázkazán (200 literes melegvíztározó ), radiátor illetve a nagyobb helységekben padlófűtés, valamint a nappaliban kandalló . Az ingatlant jellemzi burkolataiban a travertin mészkő, Borovi fenyő ajtók, riasztó, kamerarendszer, beépített gépiesített konyhabútor teszi igazán otthonossá és biztonságossá álmai házát.
A ház tégla építésű, igényes, tágas, élhető terekkel, jó minőségű laminált parketta illetve járólap burkolatokat kapott. Nyílászárói műanyagok, 2 rétegű szigetelt üveg.
Az emeleti szín teljesen különálló ingatlan, melyek fűtését gázkazán biztosítja, mely lakrészenként külön fűthető. Tájolásának köszönhetően a házat körbe járja a fény.
A ház alsó részén, földszintjén egy tágas előtér, amerikai konyhás nappali, 3 szoba, két fürdőszoba, gardrób, háztartási helység, dupla garázs és egy nagy beépített terasz ahol a lépcsőforduló található az emeletre. Tetőtérben 4 szoba, egy nagy hall és fürdőszoba wc-vel lett kialakítva, egy tároló, amely konyhává alakítható, ennek lehetőségét kiépítették.
A házhoz tartozó kert és 64m2-es terasza nem csak pihenésre, hanem nagyobb családi rendezvényekre is alkalmas.
A házban rengeteg fantázia van… MOST ÉLHET ezekkel a lehetőségekkel! Valósítsa meg álmait és alakítsa ki kedvére! Ez az ingatlan valójában a lehetőségek tárháza!
Engem elvarázsolt a ház, a hangulatos és egyben ízléses belső-külső kialakítása.
Hívjon, merjen álmodni!
Barabás Tamás 0630/441-7076

Kérje INGYENES hitel ügyintézésünket több bank ajánlatából, CSOK, energiatanúsítvány, valamint egyéb, teljes körű ügyintézés jogi háttérrel irodánknál!

Családi ház részletei

Ár: 159 900 000 Ft
Méret: 280 négyzetméter
Azonosító: 11381946
Irodai azonosító: 7972
Cím: Tatabánya
Telek: 949 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 7

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tatabánya, Síkvölgypuszta

Valódi kis birtok csodás erdei környezetben, számtalan lehetőséggel... ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tatabánya, Síkvölgypuszta

Valódi kis birtok csodás erdei környezetben, számtalan lehetőséggel... ...