Eladó családi ház Újlengyel 205 000 000 Ft

Leírás

Újlengyelben, Budapesttől csak 30 percre eladó egy ranch hangulatot idéző, két generációs családi ház, két hektár területen, mely körbe kerített.

Az ingatlan külterületen helyezkedik el, ahol számos hasonló jellegű épület található.

A ház 2003-ban épült téglából és ytongból, cseréptetővel, külső szigeteléssel, műanyag hőlégkamrás ablakokkal.

Kétszintes a lakótér, a földszinten 180 nm, a tetőtérben 100 nm hasznos alapterületű, illetve a ház mindkét oldalán egy 100 nm-es garázs található.
Az emeleti szintre közvetlenül fel lehet menni a garázsból, tehát külön bejáratról megközelíthető. A fűtés kondenzációs gázkazánnal működik, illetve az alsó szinten lévő kandalló a teljes teret befűti. A földszinten a háló kivételével padlófűtés van, az emeleten radiátoros hőleadás működik.
Az elektromos áram földkábelen keresztül érkezik be az ingatlanba. A vízellátás stabilan biztosítva egy 24 m mély fúrt kútról, a szennyvíz elvezetés emésztővel megoldott.

E hatalmas szépen karbantartott, gondozott telken rendelkezésre áll egy épített medence/16x3 m,1,5 m mély/, szaletli, kerti grill. Ezenkívül, hozzávásárolható még egy 15 hektáros erdő, ami közvetlenül e telek mellett helyezkedik el.

Újlengyel az M5 autópálya közelében található Budapest- Kecskemét között, a település központja 3,5 km. A település jól felszerelt, rendkívül biztonságos és csendes, átmenő forgalom, és iparűzési adómentes.

Kiváló lehetőség, vállalkozók, illetve gazdálkodásban gondolkozók részére, illetve azoknak is akik csendre, nyugalomra vágynak közvetlenül a természetben. Kinézve az ablakon az őzike látványa, madarak csicsergése fogad.
Az ingatlan saját részre épült, szívvel lélekkel lett készítve.

Várom mielőbbi jelentkezését a további részletekért, ne hagyja ki ezt a rendkívüli ajánlatot!

Referencia szám: HZ058431

Családi ház részletei

Ár: 205 000 000 Ft
Méret: 280 négyzetméter
Azonosító: 11317870
Irodai azonosító: HZ058431-4528614
Telek: 20000 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép