Eladó családi ház Várgesztes 80 000 000 Ft

Leírás

IGAZI RITKASÁG A PIACON, CSAK NÁLUNK:
ELADÓ HÁZ A VÁRGESZTESI VILLAPARKBAN

Várgesztes üdülőfalujában, az erdő ölelésében eladó ez a 126 nm-es, kétszintes, különálló családi ház. A ház elrendezése a földszinten: amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy tusolós fürdőszoba. Az emeleten három hálószoba, terasz és fürdőszoba található.
Az ingatlant számos extrával szerelték: klíma, vízlágyító rendszer, kamerarendszer. A ház felújított, folyamatosan karbantartott, kiváló állapotú. Így minden különösebb ráfordítás nélkül költözhető.

600 nm-es saját telekkel rendelkezik. Az udvar parkosított, a parkgondozást az üdülőfalu végzi. A házhoz egy saját garázs is tartozik.
A villapark és környezete magával ragadó: csend, nyugalom és madárcsicsergés jellemzi. Az üdülőfalu szolgáltatásai a ház tulajdonosai számára korlátlanul használhatók: játszótér, külső medence, fedett élményfürdő és wellness részleg. Térítés ellenében (kedvezménnyel) étterem is rendelkezésre áll. Olyan, mintha mindig nyaralna.

Várgesztes Budapesttől körülbelül 70 kilométerre található. A Vértes-hegység völgyében, csodálatos környezetben. A nyugalom szigete, Tatától és Tatabányától mindössze 15 perc távolságban.

Az ingatlan üdülő besorolású, saját helyrajzi számmal rendelkezik!

HORVÁTH BOGLÁRKA
független ingatlan-tanácsadás

Független ingatlan-tanácsadás, ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK, babaváró kölcsön, energetika és teljes jogi háttér, földhivatali vagy akár tartozáskezeléssel kapcsolatos ügyintézés egy helyen.

Családi ház részletei

Ár: 80 000 000 Ft
Méret: 126 négyzetméter
Azonosító: 10986411
Telek: 600 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Elhelyezkedés: Panorámás
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz