Eladó családi ház Vértestolna 99 000 000 Ft

Leírás

EXKLÚZÍV PARASZTHÁZ ELADÓ – VÉRTESTOLNA (GERECSE)

Komárom-Esztergom megye Vértestolna településén, a festői Gerecsében, EXKLÚZÍV kialakítású 180 M2-es 5 szobás PARASZTHÁZ ELADÓ!

A HÁZ:

Az elegáns épületet 1997-ben teljesen újjá építették. Az eredeti vályog épületet lebontották, melyből a fa födémszerkezetet megfelelő kezelés után vissza építették az új TÉGLA építésű házba, ahol látszó födém szerkezetként funkcionál az újonnan épített vasbeton födém szerkezet alá, megtartva a ház jellegét, megerősítve stabilitását.

Az eredeti méreteken túl hozzá építettek egy konyhai szárnyat, további vizesblokkokat, és egy tágas nagy szobát gyönyörű osztott fa ablakokkal, panorámás terasszal, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Gerecse dombjaira.

A házat jellemzően rusztikus stílus jellemzi, meleg fa színek, kifinomult elegancia. Az egyedi tervezésű, KONYHABÚTOR, a beépített gépekkel együtt a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI.

Az eredeti épület pincéje ideális magánborgyűjtemény stílusos megrendezéséhez, barátok összejöveteléhez.

A pincéhez csatlakoztatva az alagsorban épült még egy külön helyiség és hőközpont.

Beépítették a tetőteret, ahol 2 nagy szoba és egy fürdő került kialakításra, illetve egy hatalmas, leburkolt padlástéri tároló helyiség.

A ház fűtésről CIRKO VAILLANT GÁZKAZÁN gondoskodik. A melegvíz ellátását szintén VAILLANT GÁZBOJLER biztosítja.

Az átépítés után tulajdonosok továbbra is folyamatosan gondoskodtak az ingatlan karbantartásáról és modernizációjáról, biztosítva ezzel a ház hosszú távú élettartamát.


A KERT:

Az ingatlan egy csodálatos fekvésű, nagyon jó tájolású 1805 m2-es részben parkosított körbekerített telken található.

Az elektromos kapun át térkövezett részen jutunk el a két állásos garázshoz.

A garázs feletti nagy méretű terasz ideális helyet biztosít a családnak és a vendégeknek szabadtéri ebédek elfogyasztására.

A kert lépcsőzetes kialakítású, számos növénnyel és füves területtel. Ennek köszönhetően kialakítható lenne egy wellness részleg (medence, szauna, jakuzzi, dézsa) gyönyörű panorámával a lélegzetelállító környezetre, de ez már az új tulajdonosra fantáziájára bízva.

Mindezeket az adottságokat figyelembe véve a ház FALUSI TÚRIZMUS-ra is kitűnően alkalmas lehet.

Extra Szolgáltatások

• Kert
• Pince
• Központi fűtés
• Garázs
• Panoráma terasz
• Fedett tornác
• Privát parkolóhely
• Dupla üvegezésű fa ablakok
• Elektormos redőny a nappaliban

A KÖRNYÉK:

A ház a Gerecse öblében, az egyik legszebb kis faluban, Vértestolnán, egy 500 fős kis településen található.

A Gerecséből számtalan túraútvonal indul. A természetközeli séták és kerékpártúrák szerelmesei itt megtalálják a tökéletes kikapcsolódást.

A ház központhoz közeli, nyugodt utcájában helyezkedik el, ahol a csend és a természet harmóniája kivételes élményt nyújt. A környék ideális választás azok számára, akik szeretnék élvezni a falusi békét, miközben mégis könnyen elérhetik a környező városok adta kényelmet és lehetőségeket.

Ingázók számára is remek választás lehet, mivel 15 perc alatt megközelíthető a Budapest és Győr közötti M1-es autópálya. Tatabánya és Tata is könnyen elérhető távolságon belül van, ezáltal kielégítve a vásárlási és kulturális igényeket.

INFRASTRUKTÚRA

A közvetlen környezetben megtalálható kultúrház, buszmegálló, kisbolt, óvoda, orvosi rendelő, önkormányzat és tájház.



KINEK AJÁNLOM:

Természetkedvelőknek elsősorban, aki nyugodt letisztult környezetben szeretne élni rohanó világunkban, de nem túl messze a város adta lehetőségektől.

Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Irodánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel biztosítja a gondtalan vásárlást.

Irányár: 99 M Ft



Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kínálatában található meg és előzetes telefonos időpont egyeztetést követően megtekinthető. Érdeklődni kizárólag az alábbi telefonszámon lehet:

Komárné Koszper Helga
06 30 813 52 19

Családi ház részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 180 négyzetméter
Azonosító: 11433173
Irodai azonosító: 8681
Cím: Vértestolna
Telek: 1805 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Egész szobák: 5