Eladó családi ház Veszprém 110 000 000 Ft

Leírás

Veszprém, Újtelepen tulajdonosoktól eladó kétszintes, kétgenerációs családi ház, 720 m2-es telken.

Kitűnő választás nagycsaládosok számára, összeköltözőknek, vagy befektetésnek is, hiszen a két külön lakrész több lehetőséget nyújt: kialakítható benne rendelő, iroda, vagy akár a lakrészek külön is kiadhatók.
A két lakrész külön gáz- és villanyórával rendelkezik, így a rezsiköltség a kedvező kategóriában marad.
A ház falazata tégla, a tető Bramac cseréppel fedett. Állapota átlagos, némi korszerűsítést, felújítást igényel.

Az eredeti ház (földszint) 1959-ben épült, falazata stabil, száraz. Itt 100 m2-en előtér, két szoba, konyha, kis étkező, kamra, fürdőszoba, külön wc, található. A helyiségek burkolata járólap, illetve hajópadló. A nyílászárókat a 2000-es évek elején cserélték korszerű, redőnyös fa ablakokra. Ekkor történt meg a vízvezetékek, a konyha és a fürdőszoba felújítása is. Fűtése cirkó gázkazánnal történik, valamint mindkét szobában cserépkályha is van. A melegvizet villanybojler biztosítja.

A második szint (tetőtér) 1993-ban készült el, külön lépcsőházból közelíthető meg. Közlekedő, nappali, konyha, kamra, 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC található benne. A nappaliból egy nagy fedett erkély nyílik, ami a lépcsőházból is megközelíthető. Burkolat: járólap, parketta, padlószőnyeg. A fűtés itt is cirkó gázkazánnal történik, a melegvizet villanybojler biztosítja.

A ház egy része alápincézett, a két helyiségből álló pince száraz, részben betonozott aljzatú. A telken gyümölcsfák, nagy diófa, dísznövények találhatók.

Az ingatlan ára 110 000 000 Ft. További információk a (70) 221-1589 (megtekintésre időpont-egyeztetés is), és a (70) 266-9055 telefonszámon kérhetők.
Ingatlanközvetítők, kérem, NE keressenek!

Családi ház részletei

Ár: 110 000 000 Ft
Méret: 200 négyzetméter
Azonosító: 11391920
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Veszprém

Otthonnak, irodának, befektetésnek keres ingatlant? Mindegyikre tökéletes ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Veszprém

Otthonnak, irodának, befektetésnek keres ingatlant? Mindegyikre tökéletes ...