Eladó családi ház Vizslás 22 900 000 Ft

Leírás

Nógrád megyében, Vizsláson 130 nm-es 4 szobás, 2 szintes, összközműves, vállalkozásra is alkalmas családi ház eladó!
Az épület 1977-ben épült, tégla szerkezetű.

Az épületben a földszinten egy konyha-étkező, 1 szoba, fürdőszoba, kamra, fürdő, külön WC, közlekedő és garázs található. A garázsban korábban vállalkozás működött. A felső szinten 3 szoba, fürdő és külön WC, közlekedő és erkély található. A ház alápincézett. A pince részen 30 nm tárolásra alkalmas helyiség található. A tetőtér is beépíthető.

Az ablakok redőnyösek és reluxásak. A fűtést gázkazán, konvektor és kandalló biztosítja. Az ingatlan per-teher és igénymentes.
Elosztása miatt rendkívül jól élhető, az ingatlant világos, tágas terek jellemzik. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt vállalkozás működtetésére is kiválóan alkalmas.

Az ingatlanhoz tartozó telek 1005 nm nagyságú, körbekerített. Az udvaron fúrt kút, aknás garázs, melléképületek és gyümölcsfák találhatóak, de saját kiskert is kialakítható. Ki ne szeretné a friss gyümölcsök mellett a saját veteményeskertjéből levenni a reggelihez való zöldségeket?

Az udvar a család számára a szabadidős tevékenységeket (nyársalás, bográcsozás, pihenés stb). a kertkapcsolatos terasz a természet közelségét, a nyugalmat, a reggeli kávézás és a beszélgetős esték helyszínét biztosítja.
A ház azonnal beköltözhető.

A településen óvoda, iskola, boltok, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, minden elérhető, ami a hétköznapokon szükséges.

A tágas terek, a vadregényes udvar, mind-mind meghatározza az ingatlan alaphangulatát.
Ezt a családi házat többgyermekes családoknak ajánlom, akik szeretik a nagy kertet, a tágas tereket, a csendet és a meghittséget. Ugyanakkor a családi otthon mellett munkahelyi lehetőséget is biztosítani tud lakói számára.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem időpont egyeztetése céljából keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Ha nem tudom felvenni a telefont, visszahívom.

Szabó Kata:
Tel: 06 30 4644-203
e-mail: szabo.katalin@varos.hu
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 22 900 000 Ft
Méret: 130 négyzetméter
Azonosító: 11408150
Irodai azonosító: 099715
Erkély mérete: 8.00 négyzetméter
Telek: 1005 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz