Eladó ipari ingatlan Kömlőd 89 990 000 Ft

Leírás

Kömlőd község, a Vértes-hegység lábánál, Komárom-Esztergom vármegyében található. Tatától és Tatabányától 15 kilométerre, Oroszlánytól 9 kilométerre fekszik.  Az M1-es autópálya Tata és Tatabánya irányában is könnyen megközelíthető.

A község szomszédságában számos ipari park ezáltal munkalehetőség került kialakításra, több mint 2 tucat közepes- és nagyvállalat foglalkoztat munkavállalókat.

A település elhelyezkedésének és infrastruktúrájának köszönhetően inkább a betelepülés sem mint az elvándorlás jellemző.

Az ingatlan eladási irányára : 89.990.000,- + ÁFA


A Lux Home Ingatlaniroda Kömlőd kínálatából 182501306 számon eladó Kömlőd,  jellemzői:

- A 2952 nm-es telek szabálytalan, elnyújtott téglalap alakú, jó adottságú, összközműves infrastruktúrájú, kerítéssel bekerített terület.

- A felújított 661 nm-es főépület mellett található egy muzeális értéket képviselő, felújításra szoruló régi malom, mely felújítást követően számos lehetőséget rejt magában az alatta található pincével együtt.

- A főépület régebben raktárépületként funkcionált, ezen épület átalakítása, felújítása nagy részben megtörtént az elmúlt időszakban, kezdve a teljes tetőszerkezettel a villanyvezetékeken és vízvezetékeken át a csatorna rendszerig és a szigetelésig, a burkolatok és felületek kialakításra kerültek. A vizes blokkok , valamint a villamos rendszer szerelvényezése van még hátra.

- Az épület szerkezete hagyományos téglafalazattal készült, vb. födémmel, faszerkezetű kettős nyeregtetővel, cserép héjalással, külső csapadékvíz elvezetéssel. A homlokzat hőszigetelő vakolattal, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, központi gázkazánokról kialakított radiátoros fűtés rendszerrel, és meleg vízellátással.

- Az épület átalakítása során 13 db, 2-3 férőhelyes szoba került kialakításra valamint 3 db fürdőhelyiség, konyha, mosóblokk, társalkodó, tágas közlekedők, étkező.

- Az épület kialakítását tekintve kiváló befektetési lehetőség mindenféle közösségi szállás hasznosítására. Munkásszálló, idősek otthona, panzió, szociális intézmény, egészségház, manufaktúra műhely, telephely, stb.


Amennyiben a Lux Home Ingatlaniroda által kínált hirdetés felkeltette az érdeklődésed, keress bizalommal! Kollégáim díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel állnak rendelkezésedre.

Lux Home - Számolj velünk

Ipari ingatlan részletei

Ár: 89 990 000 Ft
Méret: 661 négyzetméter
Azonosító: 11406820
Irodai azonosító: 182501306
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb
Helyiségek: 13

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Gáz
  • Villany
  • Víz