Eladó ipari ingatlan Nagykanizsa 220 000 000 Ft

Leírás

Nagykanizsa nagy átmenő forgalommal rendelkező utcájában vált eladóvá ez a sokrétű, nagy négyzetméterekkel rendelkező, számos lehetőségeket magában hordozó ipari ingatlan.
Az épület az 1990-es években épült könnyűszerkezetes technológiával. (Belső tereit nézve jól átgondolt kivitelezéssel.) Az épület korából adódóan már korszerűsítést igényel, legfőképpen az alaprajzon, 1-es számú épület tetőhéjazata.
Az alaprajz három külön képben került fel a hirdetésbe, de a valóságban össze vannak nyitva és építve, így az épület a telken belüli elhelyezkedése egy nagy "L" alak.
Fűtést az ingatlanban egyedi gázkazánok szolgáltatják, radiátorokon keresztül minden helyiségben. (3 külön kazán) Az épületben található nyílászárók nagy része műanyag profilszerkezetű már. A három fázis rendelkezésre áll.
Az udvarban minimum 25 gépkocsi parkoltatására van lehetőség.
Az ingatlan jelenlegi hasznosítása: autószalon, szerviz, karosszéria műhely, fényező műhely (beépített fényezőkamra), vizsgasor és raktár.
Az ipari ingatlan teljes közművel rendelkezik.
A hirdetésben feltüntetett ár, bruttó ár. Igény szerint a cég megvásárolható.
Ha Ön szeretne a város egyedülállóan frekventált helyén egy jó ipari-kereskedelmi ingatlant, ami nagyon jó belső elrendezésének és alakíthatóságának köszönhetően számos lehetőséget rejt magában, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Az ingatlan megtekintésére minden esetben telefonos egyeztetés szükséges!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Ipari ingatlan részletei

Ár: 220 000 000 Ft
Méret: 1 076 négyzetméter
Azonosító: 11396612
Irodai azonosító: 418782
Telek: 2500 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb