Eladó iroda/üzlethelyiség Fertőrákos 119 000 000 Ft

Leírás

Soprontól 7 km- re fekvő sajátos hangulatú, remek infrastruktúrával rendelkező Fertőrákoson vált eladóvá, egy több alternatívát kínáló épület.
Az ingatlan a település központjában, ámde békés, nyugodt, kellemes kikapcsolódást biztosító helyen található. A 210 m2- s épület egy 1525 m2- s telken áll. A földszinten találjuk az évtizedeken át jól működött éttermet, hangulatos, nádtetős kerthelyiséggel, térkövezett parkolóval az utcán. Az udvaron fedett gépkocsibeálló, pince és tároló és hűtőkamra áll rendelkezésre. Az épület riasztó és kamera rendszerrel felszerelt. Az ár a teljes berendezést magában foglalja! Az emeleten került kialakításra a 83 m2- s külön bejáratú lakrész, melyben 2 hálószobát, világos nappalit, konyha- étkezőt, fürdőszobát, külön toalettet találunk. A fűtést gáz kazán biztosítja. Nagy ház, nagy telken egy igazán jó helyen!

Üzleti szemmel nézve, nem tud mellé nyúlni! Az étteremnek jó hírneve van, kialakult bel- és külföldi vendégkörrel! A komfort érzetét növeli, hogy a vendéglátó egységet otthonról irányíthatja, ahogy azt a jelenlegi tulaj is teszi! A tulajdonos, nyugdíjba vonulás miatt válna meg az ingatlantól.
Sopronhoz, és az osztrák határhoz való közelsége, az új M85 gyorsforgalmi út és a Fertő tó speciális környezete biztosítja az ingatlan értékállóságát. A közelben lévő rengeteg látnivalónak (Esterházy-kastély, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Family Park, termálfürdők, kulturális örökségek) és a Fertő tavat körbe ölelő bicikli útnak köszönhetően rengeteg a turista.
A falu jelenlegi állapotában is fejlett, de a Fertő tavi projektnek köszönhetően, további nagy mértékű fejlődés várható a település életében.
AZ ÁR ALKUKÉPES! Ha felkeltette érdeklődését hívjon és tekintsük meg együtt a lehetőségeket!


Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 119 000 000 Ft
Méret: 210 négyzetméter
Azonosító: 11208918
Irodai azonosító: UZ012661
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Fertőrákos
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift