Eladó iroda/üzlethelyiség Hortobágy 129 000 000 Ft

Leírás

Eladó Debrecentől 35 km-re, Hortobágy központi részén egy felújításra váró, korábban fogadóként működő kb. 700 nm-es kétszintes épület.
Hortobágy az Unesco világörökség része, csodálatos faunájáról és flórájáról valamint a Kilenc lyukú Hídjáról híres. Debrecen az egyik legdinamikusabban fejlődő városa az országnak, amely nemzetközi reptérrel is rendelkezik. A közelben található több nagyobb város, de a legkiemelkedőbb Hajdúszoboszló, ami termálvízének köszönheti hírnevét valamint hatalmas, 30 hektáros, magas színvonalú szolgáltatásokkal és modern infrastruktúrával rendelkező gyógy- és termálfürdőkomplexumának. Hortobágy lakossága kb. 1500 fő. Az ingatlan Hortobágy centrumában helyezkedik el.

A telek mérete 2453 nm, építménymagassága 5,80 m. A meglévő épület egy 700 nm-es kétszintes épület. A teleken található még egy 60 nm-es melléképület és 3 nádfedeles bungaló.
Az épület engedéllyel rendelkezik egy 16 fős liftre is. A tervek szerint az apartmanház 24 szobával fog rendelkezni, ami 50-60 fő befogadására alkalmas. Továbbá konyha, étkező, társalgó, orvosi rendelő, tornaterem ,raktárak és irodák szerepelnek a tervekben.
Az építési engedély mellett még rendelkezik 3D tervekkel, gépész , elektromos ,építészeti és kiviteli tervekkel.
A meglévő épület jogerős építési engedéllyel rendelkezik 2022.04.10-ig, de ez meghosszabbítható. Az építési engedély alapvetően az építkezés megkezdésétől 5 évig érvényes.
A tervezett bővítés és átalakítás után az apartmanház szintjei
földszint, emelet, beépített tetőtér.
A beruházás azonnal kezdhető és kb. 6-hónapig tart. A belső bontási munkák el vannak végezve, de a pandémia következtében teljesen leállt a beruházás.
A telek cég tulajdonában van és nem terheli semmilyen hitel.

Közvetlen mellette található gyógyszertár, posta és egy szupermarket is.

Víz ,villany ,gáz, csatorna van a telken.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 129 000 000 Ft
Méret: 500 négyzetméter
Azonosító: 11315247
Jelleg: iroda