Eladó iroda/üzlethelyiség Letenye 60 000 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálom Letenyén a Fapuma Motelt és Sörözőt, mely sok lehetőséget rejt magában. Mivel közel van a horvát határ ezáltal az átutazóknak is megfelelő lehet szálláshelynek, akár egy éjszakára is. Továbbá kis fejlesztésekkel és korszerűsítéssel egy nagyon jó befektetést kínál ez a kis vendéglátóegység.
A motel 20 szobából, egy rendezvényteremből, mely 150 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas,egy 100 nm önálló lakrészből és egy sörözőből áll, melyben meleg konyha is ki van alakítva.
Szobákhoz külön álló fürdőhelyiség tartozik, 4 női illetve 4 férfi zuhanyzó található elkülönítve, itt találhatóak a mellékhelyiségek is,ebből is 4-4 áll a vendégek rendelkezésére.
Sörözőben egy étterem,meleg konyha és vizes blokk is kialakításra került. A rendezvényterem 180 nm, mely kiszolgálópulttal is rendelkezik körülbelül 150 fős rendezvények megtartására alkalmas.
Az udvaron található egy mobilgarázs is, amely bármikor áthelyezhető az udvarba bárhova.
Az épület statikailag nagyon jó, könnyűszerkezetes épület, a fűtést gáz cirkó kazán biztosítja.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol egyrészt ingatlanvideó, másrészt több kép is segítheti a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 60 000 000 Ft
Méret: 955 négyzetméter
Azonosító: 10511103
Jelleg: iroda