Eladó iroda/üzlethelyiség Páka 57 900 000 Ft

Leírás

A Közép-Zalai-dombság területén, Páka településen kínálom eladásra ezt a 380 nm-es komplexumot, étterem, kemping, üzlethelyiségek, apartmanok egy helyen!

Az épület 2005-ben épült, majd 2010-ben bővítésre került terasszal, különteremmel, apartmanokkal. Az alapterület a három szinten meglévő helyiségekből adódik össze. Az épület fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik.

A földszinten három üzlethelyiség található, melyet jelenleg is bérlők használnak és lehetőség szerint az új tulajdonosnak is biztos bevételi forrást jelenthetnek. Az emeleten 60 nm-es éttermi rész, 30 nm-es különterem, 77 nm-es, fedett terasz, 22,16 nm-es főzőkonyha és a kiszolgáló helyiségek, mosdók vannak. A főzőkonyha már jól bejáratott, akár állandó menüs étkeztetésre, akár rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A harmadik szint a galéria, ahol konferenciaterem, billiárd és ping-pong szoba található jelenleg, erkéllyel.

Az épülethez tartozik egy lifttel felszerelt italtároló pince is.

Három apartman került kialakításra szállóvendégek fogadására, de ha egy Család egy helyen szeretne élni és vállalkozni is, saját célra is használhatóak.
A patakparton lévő, gondozott, 1 203 nm-es telken kemping is kialakításra került, valamint egy nagyon hangulatos, fedett kerti kiülő, bográcsozó, grillező, kemencével.

A szomszédos ingatlanon egy 16 szobával, bejáratott vendégkörrel rendelkező panzió található, mely szintén megvásárolható, hirdetését az alábbi linken találja:
https://www.oc.hu/ingatlanok/UZ013796?c=cad7a9f4

Páka csodaszép környezetben, Lenti városától 12 km-re, a megyeszékhelytől alig 35 km-re található. Idegenforgalmi, turisztikai szempontból jelentős forgalommal bír.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 57 900 000 Ft
Méret: 380 négyzetméter
Azonosító: 10778255
Jelleg: iroda

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Páka

A Közép-Zalai-dombság területén, Páka településen kínálom eladásra ...

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Páka

A Közép-Zalai-dombság területén, Páka településen kínálom eladásra ...