Eladó iroda/üzlethelyiség Tatabánya 24 500 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Örömmel ajánljuk figyelmébe az eladóvá vált üzlethelyiséget Tatabánya legsűrűbben lakott városrészében, a Kodály tér mellett. Az ingatlan jelenleg egy kisállat kereskedésként működik, és a bérlő örömmel maradna továbbra is.
Az üzlethelyiség kiváló adottságokkal rendelkezik, 52 négyzetméteres, így elegendő helyet biztosít az üzleti tevékenység folytatásához. Az ingatlan könnyen átrendezhető és alkalmazkodik más típusú üzleti tevékenységekhez is.
Az Újvárosi városrész Tatabánya egyik legélénkebb része, ahol sok üzlet, étterem és egyéb szolgáltató egység található. A környék forgalmas és jól megközelíthető, így kiváló lehetőséget nyújt az üzlet látogatóinak és vásárlóinak.
Az üzlethelyiség kiemelkedően jó helyen van.
A kisállat kereskedés kialakítása ideális az állatok kényelmes bemutatására és tárolására.

Ha Ön szívesen folytatná az üzletet, és szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, lehetőség van a bérlővel folytatott egyeztetésre is. Ez lehetőséget ad arra, hogy folytathassa az üzletet azonnal, és hosszú távú bérlővel rendelkezzen.

Amennyiben érdekli az üzlethelyiség, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és a megtekintéshez szükséges időpont egyeztetéséhez.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 24 500 000 Ft
Méret: 52 négyzetméter
Azonosító: 11225257
Jelleg: iroda

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Tatabánya

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál 2021-ben átadott,újépítésű ...

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Tatabánya

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál 2021-ben átadott,újépítésű ...