Leírás

Eladó Veszprém frekventált részén ez a 2169 m2-es telephely és üzem, melyen jelenleg jó hírű, bejáratott autó szerviz, autósbolt üzemel, ahol kuriózumként old-timer autók, motorok javítását, restaurálását is végzik. Az új tulajdonos számára, akár az aktuális tevékenységet képzeli vállalkozásához, akár más, gyártó- vagy kereskedelmi tevékenységben gondolkozik, pénzben nehezen kifejezhető reklámértéket, üzleti előnyt jelenthet a népszerű, patinás előd.
Autó restaurálás old-timer autók és motorok javítására is alkalmas, jelenleg autó szervizként, gépműhelyként és autósboltként (alkatrészek, olajok) üzemel berendezve gépekkel amik megegyezés szerint igénybe vehetők át a következő tulajdonos számára.
Kiváló elhelyezkedése miatt alkalmas lehet akár kereskedelmi célú tevékenység kialakítására. A fantázia szab határt a következő tulajdonos számára milyen tevékenységbe vág bele ezen a kiváló infrastruktúrájú helyen. Jövőben is folytatható akár a jelenlegi funkció de remek lehetőség autó kereskedés szempontjából vagy akár bemutatóteremben gondolkozóknak.
Dupla kémény cirkó+vegyes tüzelésű kazán biztosítja a hő ellátást.
Kiváló lehetőség mivel az üzemhez tartozik egy 175m2-es családi ház így a tulajdonos akár itt is lakhat.
Nagyon közel Magyarország egyik legnépszerűbb és legkiválóbb üdülési helyéhez a Balatonhoz.
Amennyiben felkeltette érdeklődését szívesen várom jelentkezését!
Veszprém megye, Veszprém, telephely, üzem, szerviz, bolt, kereskedelmi tevékenység.

Iroda részletei

Ár: 290.000.000 Ft
Méret: 2.169 Négyzetméter
Azonosító: 9464430
Városrész: Belváros
Jelleg: Iroda