Eladó lakás Budapest IX. ker 1 600 000 Euro

Leírás

P19242

BUDAPEST LEGSZEBB PENTHOUSE LAKÁSA SZERKEZETKÉSZ ÁLLAPOTBAN ELADÓ / THE MOST BEAUTIFUL PENTHOUSE APARTMENT OF BUDAPEST IN STRUCTURALLY COMPLETE STATE IS FOR SALE!

Duna-Pest rezidencián a legfelső, kilencedik emeleten két összenyitható összesen nettó 339, a teraszok félterületével 445 m2 szerkezetkész penthouse lakás együtt eladó. A két lakás közös előtérből nyílik külön külön is használható vagy könnyen összenyitható.
A nagyobb lakás nettó területe 195 m2 amiből az alsó szint 167 m2, a galéria 28 m2. A nagyobb lakáshoz tartozó terasz 155 m2. A lakás összterülete terasz félterületével számolva 272,5 m2.
A mellette lévő kisebb lakás 128 m2 16 m2 galériával és 57 m2 terasszal. A két lakás együtt megvásárolható. A két szerkezetkész lakásegyüttes ára 1.600.000 euró A nagyobb lakás 299 millióért külön is eladó, a kisebb lakás külön nem eladó.

ILYEN BUDAPESTEN CSAK EGY VAN!

A szobákból és teraszokról lenyűgöző a kilátás, lábunk előtt hömpölyög a Duna, túlparton az egyetemek, a Gellért hegy, a Dunai hidak, a lágymányosi Rákóczi hídtól a Petőfi hídon, a Kossuth hídon keresztül az Erzsébet hídig. Nappal és este is pazar a panoráma.

A Boráros tér és az új Nemzeti Színház között épült millenniumi városközpont palotasorában minden extra szolgáltatást a tulajdonosok külön térítés nélkül igénybe vehetnek.

A biztonságról 24 órás portaszolgálat gondoskodik. A házon belül sem juthat idegen a kilencedik emeletre mert a lift csak a nyolcadik emeletig közlekedik kódkártya nélkül. A kilencedik emeletre csak a tulajdonosok mehetnek kódkártyával vagy vendégeik, ha felcsengetnek és a tulajdonosok engedik őket.

Vendégeket vagy üzletfeleket a lakáson kívül külön tárgyalóban is fogadhatja.

Van nagy beltéri úszómedence, gyerek medence, termálvizes medence, jakuzzi, szauna, squash pályák, felszerelt tornaterem, edző és masszőr is külön díjazás nélkül jár e ház elit lakóknak.

ENGLISH DESCRIPTION:

On the top ninth floor of Danube-Pest Residences, two structurally complete, penthouse apartments are for sale together with a net of 339 m2 plus 212 m2 terraces. The two apartments can be joined, they have a common entrance hall that can be used separately or easily connected.
The larger apartment has a net area of ​​195 m2 of which the lower level is 167 m2 and the gallery 28 m2. The larger apartment has a terrace of 155 m2. The total area of ​​the apartment, calculated with half size of the terraces is 272.5 m2.
The neighboring smaller apartment is 128 m2 with 16 m2 gallery and 57 m2 terrace. The two apartments can be purchased only together. The price of the two apartments together is EUR 1,600,000.

THERE'S ONLY ONE LIKE THIS IN BUDAPEST!

The rooms and terraces have a spectacular view, the River Danube rolling over at our feet, the universities across the shore, the Gellért Hill, the Danube bridges (Rákóczi, Petofi, Elizabeth bridges). The panorama is magnificent both day and night.

The building at Millennium City Center built between Boráros Square and the new National Theater, offers all extra services at no additional cost to its owners.

Security is provided by a 24-hour reception. The ninth floor is impossible to approach by strangers because the elevator only goes to the eighth floor without a code card.

You can also welcome guests or business partners in a separate meeting room outside the apartment.

There is a large indoor swimming pool, kid's pool, thermal water pool, jacuzzi, sauna, squash courts, well-equipped gym, coach and masseur at no extra charge for the elite residents of the building.

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/19242

Lakás részletei

Ár: 1 600 000 Euro
Méret: 445 négyzetméter
Azonosító: 8558343
Irodai azonosító: P19242
Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor
Emelet: 9. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Lift