Eladó lakás Budapest XIX. ker 19 900 000 Ft

Leírás

KISPEST ÓVÁROSÁBAN, KÖZEL 50M2 LAKÓTERET KÍNÁLÓ LAKÁS!

XIX. kerület Óvárosában, csendes, kertvárosi mellékutcában, 7 lakásos társasházban eladó egy jó állapotú, nagy részben felújított, közel 50m2 lakótérrel rendelkező, galériázott, tégla építésű, gázfűtéses lakás.

Az ingatlanban egy tágas szoba, egy étkező, egy konyha, egy fürdőszoba + wc, és egy praktikus gardrób helyiségek találhatóak. A rendelkezésre álló teret a szobában található állógaléria, és az étkező felett kialakított padlásszoba is növeli. A bejárat előtt teljesen szeparált, 9m2-es, fedett terasz biztosít nyugodt környezetet a pihenéshez.

A lakásban a közelmúltban számos felújítás valósult meg. Ennek során a burkolatok, a nyílászárók, illetve a szerelvéynek, szaniterek többsége is cserélve lett, illetve teljes festés, mázolás is történt. A lakás jelenlegi állapotában, bútorozás után beköltözhető állapotban van.

Fényviszonya remek, csendes utcára néző szobája két nagy méretű ablakkal is rendelkezik. A másik oldalon a konyha és a fürdő is ablakos, így szellőztetni is könnyű.

Fenntartása kedvező köszönhetően a helyiségenként szabályozható gázkonvektoros fűtésnek.

Kialakítása okán egyedülállók, összeköltözők, kisebb családok otthonának is ideális lehet, de természetesen bérbeadásra is remek választás.

A társasház 7 lakásos, tégla építésű. A lakókörnyezet megújulás előtt áll.

A környék remek ellátottságú, oktatási intézmények, kisebb és nagyobb üzletek, orvosi ellátás, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek könnyen elérhetőek. A közelben több autóbuszjárat is megáll, melyekkel átszállás nélkül elérhető többek között a Határ úti és a KÖKI metróállomás, a Közvágóhíd és a Boráros tér is.

Az ingatlan irányára: 19,9 M Ft

Irányár: 19900000 Ft

Referencia szám: LK091234

Lakás részletei

Ár: 19 900 000 Ft
Méret: 27 négyzetméter
Azonosító: 11429329
Irodai azonosító: LK091234-4748136
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Tároló

Térkép