Eladó lakás Dunaharaszti 69 400 000 Ft

Leírás


DUNAHARASZTIKÖZPONTJÁBAN, Z Ö L D KÖRNYEZETBEN, I G ÉNYESENFELÚJÍTOTT 82 nm-es lakás ELADÓ 250 nm-es telekkel + DUPLA GARÁZZSAL !!!

Teljes bútorzattal!!



Nagyon szép, emeleti, világos, nappali + 2 hálós 82 nm-es ingatlanhoz tartozik két panorámás terasz (7,5 nm + 4,5 nm), plusz egy 40 nm-es, 11 m hosszú garázs illetve 250 nm zöld felület. Klimatizált. A rezsi alacsony!



Téglából épült az ingatlan, Dunaharaszti csendes, nyugodt utcájában, rendezett, hangulatos környezetben helyezkedik el. A ház kívülről 10 cm szigetelést kapott.



Elrendezését tekintve kiváló: a kertben 1-2 autónak további parkolási lehetőség, előszoba, jó méretű világos nappali, hatalmas konyha étkező, kisebb háló szoba, tágas kádas fürdő wc-vel, bidével, nagyobb hálószoba nappaliból kilépve 7,5 nm-es erkély kapott helyet, illetve a konyhából pedig a 4,5 nm-es erkélyre jutunk. A padlástér is pakolható.



A lakás (Bosch típusú) kombicirkó gondoskodik a fűtésről, melegvízről, a szobákban radiátor adja a meleget, a fürdőszobában ezt törölközőszárító egészíti ki. A nagy méretű, elegáns konyha gépesített.

Nyílászáró műanyag bukó-nyíló, redőnnyel felszerelt.



A fürdőszoba carrarai márvánnyal burkolt, található benne egy mosdókagyló, sarokkád, WC, bidé, fürdőszoba szekrény és mosógép (Bosch típusú).



A társasháznak két bejárata van, az udvaron parkolási lehetőség is van, a házban lakók számára; illetve innen közelíthető meg a garázs is, amely méreténél fogva, akár műhelyként is jól funkcionálhat. A garázs 40 m2, két személygépkocsi elfér egymás mögött benne, vagy műhelyként (kiegészítő tárolóként) is hasznosítható.



A ház körüli kert a lakók között meg van osztva, saját rész kb. 200 m2 (ez gondozás szempontjából fontos!). Ebből a praktikusan is jól használható füves kertrész nagyjából 60 m2, nagyszerű lehetőség kisgyerekkel való időtöltésre (homokozó, medence is telepíthető), vagy pár székkel, asztallal és napernyővel grillezésre is tökéletes hely. A kertrészen álló kisház tökéletes állapotú, tárolónak is használható. A saját kertrész akár teljesen leválasztható





Pár perc sétára buszmegálló, vonat 5 percre. Gyalog szintén 5 percre van az óvoda, kisbolt, pékség, gimnázium, posta, gyógyszertár. Szintén közel a híres termelői piac (egy héten kétszer, szerdán és szombaton), közelben ruhaboltok, Tesco, stb.


A ház környékén, hosszú, nyugodt sétákat lehet tenni rendezett, biztonságos környéken.


Dunaharaszti egy összetartó közösség, rengeteg kulturális programmal!



Jöjjön el, tekintse meg az ingatlant!


Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem, a jó közlekedés és valamint a központhoz való pár perc alatti közelség, mégis megnyugtató szigetként funkcionáló meghitt családi otthon!





Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!





Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben is!

 Mivel ingatlanirodánk építész és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését (könyvelő, ügyvéd, energetikai tanúsítvány, kivitelezők, szakértői vélemények....)!



Ha a vásárláshoz el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. 
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.




Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka

Lakás részletei

Ár: 69 400 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11432818
Irodai azonosító: 107003855
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Dunaharaszti

Dunaharaszti központjában, 15 lakásos, igényes, modern ...

Eladó lakás

Dunaharaszti

ÚJ ÉPÍTÉSŰ HŐSZIVATTYÚS, ENERGIATAKARÉKOS, MODERN ...

Eladó lakás

Dunaharaszti

BEZERÉDI LAKÓPARKBAN IGÉNYES SZINTE ÚJ (nem lakták) ...

Eladó lakás

Dunaharaszti

  Azonnal költözhető lakások Dunaharasztin, használatbavételi ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Dunaharaszti

Dunaharaszti központjában, 15 lakásos, igényes, modern ...

Eladó lakás

Dunaharaszti

ÚJ ÉPÍTÉSŰ HŐSZIVATTYÚS, ENERGIATAKARÉKOS, MODERN ...

Eladó lakás

Dunaharaszti

BEZERÉDI LAKÓPARKBAN IGÉNYES SZINTE ÚJ (nem lakták) ...

Eladó lakás

Dunaharaszti

  Azonnal költözhető lakások Dunaharasztin, használatbavételi ...