Eladó lakás Dunaújváros 71 900 000 Ft

Leírás

Dunaújváros központjában a Dózsa Mozi szomszédságában eladó egy kb. 10 évente előbukkanó egyedi, három külön bejáratú szobával, nappalival rendelkező 2. emeleten található 126 m2-es tégla lakás!

A bejárati ajtón a tágas előszobába lépünk, balra a Vasmű út irányában tágas nagy szoba, jobbra gardrób szoba, és egy külön álló wc található. A közlekedőn tovább haladva a tágas és világos nappali + étkező tárul elénk. Itt kapott helyet egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma. A konyha külön helyiségben kapott helyet, mely teljesen felszerelt (elektromos sütő, gáz égőfejes főzőlap, szagelszívó berendezés), illetve egy kamra is tartozik hozzá.

A nappaliból közelíthető meg a két hátsó külön bejáratú nagy szoba és a kettő között elhelyezkedő fürdőszoba (sarokkád, wc).

Az ingatlan 2012-ben lett gépészetileg és esztétikailag felújítva, a szobák parkettázva, a többi helyiség járólapozva van! Összes nyílászáró műanyag, a fűtés saját hőközpontról működik! Az ingatlan riasztó rendszerrel és távfelügyelettel rendelkezik.

Mivel a belváros közepén helyezkedik el, minden karnyújtásnyira elérhető!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

CSOK és hitel ingyenes ügyintézését, energetikai tanúsítvány készítését vállaljuk, igény szerint kiváló jogi háttérrel rendelkezünk ügyfeleink számára!

Lakás részletei

Ár: 71 900 000 Ft
Méret: 126 négyzetméter
Azonosító: 11401146
Irodai azonosító: FE-DUN4513
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 3