Eladó lakás Hegykő 58 900 000 Ft

Leírás

2024 októberében átadásra kerülő, 16 lakásos társasházban, 49 nm-es penthouse lakás eladó. Az ingatlan egy nappalival, hálófülkével, külön konyhával, egy fürdőszobával és egy nagy, közel 25 nm-es tetőterasszal rendelkezik, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Az ingatlan fűtése megújuló energiaforrásokkal, hőszivattyúval történik, így nem csak környezetbarát, de gazdaságos is. A mennyezet és falhűtés pedig a nyári forróságban is kellemes hőmérsékletet biztosít. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás mind azoknak, akik szeretnének egy nyugodt környezetben élni. A környéken számos lehetőség adódik a szabadidő eltöltésére, például a közeli termálfürdőben való pihenésre vagy a környékbeli túraútvonalak, bicikli út felfedezésére.
Műszaki jellemzők:
- Prémium minőségű alapanyagok és kivitelezés a legújabb szabványok szerint
- kulcsrakész kivitelezés fix áron, teljes körű okosotthon előkészítés (komplett kábelezve, ablakokban érzékelők elhelyezve stb. így, roncsolás nélkül fejleszthető)
- tabletről vezérelhető fűtés és hűtés BB+ energetikai besorolás kimagaslóan energiatakarékos hőszivattyús rendszer hatékony, helytakarékos és egészséges mennyezeti hűtés és fűtés biztosítja a komfortos klímát télen nyáron prémium kategóriás
hőmennyiségmérők a pontos elszámolás érdekében
- 7 kamrás 88 mm-es profilú kívülről alumíniumborítású nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel, automata szellőzővel az alumínium redőnyök motoros mozgatásúak, beépített szúnyoghálóval
- videós kaputelefon, fali tableten keresztül
- fejlett okosotthon funkciók távoli elérés bárhonnan mobilról is
- még komfortosabb és takarékosabb fejlett hűtés/fűtés szabályozás (időjárásállomás és jelenlétérzékelés figyelembe vételével)
- idősek felügyelete és vagyonvédelmi funkciók a nap 24 órájában (riasztások is beállíthatóak, de a diszpécserszolgálatot nem tartalmazza)

Ha bármilyen kérdés merülne fel az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, kérem ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot!

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Lakás részletei

Ár: 58 900 000 Ft
Méret: 49 négyzetméter
Azonosító: 11399742
Irodai azonosító: H486429
Cím: Győr-Moson-Sopron megye Hegykő
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Hegykő

Új építésű, I. emeleti erkélyes lakás Hegykőn ‼ 2024 októberében ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Hegykő

Új építésű, I. emeleti erkélyes lakás Hegykőn ‼ 2024 októberében ...