Eladó lakás Szajol 64 800 000 Ft

Leírás

A  Szolnoki  CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szajol Ófaluban új építésű minőségi kivitelezésű ikerházrészt 3 hálószobával, amerikai konyhás nappalival, saját kerttel, A energetikai besorolással.

Unja a nagyvárosi nyüzsgést, de szeretne a megyeszékhelyhez közel élni? Olyan ingatlant keres, ahová Ön költözik elsőként? Szereti a minőségi alapanyagokat és az igényes kivitelezést? Megtalálta, mutatom a részleteket:

Szerkezeti leírás, épület anyagai
Az épület külső falai POROTHERM 38 N+F falazóblokkból, vékonyágyas javított mészhabarcsba falazva; az épület válaszfalai POROTHERM 10-es falazóelemek felhasználásával, javított mészhabarcsba falazva készültek.

Födém és nyílásáthidalások
A födémszerkezet Leier kéregpanelből készült. A teherhordó- és válaszfalak nyílásainak áthidalásához előregyártott LEIRTHERM kerámiazsalus vasbeton áthidalók kerültek beépítésre, illetve koszorúval egybeépített monolit vasbeton áthidaló készült.

Fedélszerkezet és héjazat
A fedélszék hagyományos ácsszerkezetű, 25 hajlású, teljesen kontyolt nyeregtető fedélszerkezet. A héjazat antracit színű LEIER betoncserép fedi.

Vízszigetelés
Talajnedvesség ellen egyrétegű VillasElastovill E-G 4 F/K bitumenes lemez szigetelés készült. A tetőszerkezet pótlólagos vízszigetelése MASTERMAX 3 TOP tetőszigetelő fóliával készült.

Hőszigetelés és hangszigetelés
A földszinti padlószerkezetbe Austrotherm 12 cm lépésálló hőszigetelő lemez, a födémszerkezetbe 25 cm ROCKWOOL kőzetgyapot szigetelés került beépítésre. A ház külső homlokzata Baumit rendszerű hőszigeteléssel készült, 16 cm vastagságban.

A minőségi alapanyagokból épült ingatlanban 3 szoba és 1 amerikai konyhás nappali biztosítja a felhőtlen pihenést a család számára.
A szobákban 8 mm-es tölgy laminált padló burkolat, míg az előszobában, a fürdőszobában és a háztartási helyiségben olasz kerámia burkolatok lettek beépítve. A belső CPL ajtókat a Borovi Zrt. egyedi gyártásban kivitelezte, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, a 3 rétegű műanyag nyílászárókra mobil szúnyoghálók és hőszigetelt elektromos alumínium redőnyök (helyiségenként zárható és távirányítóval működtethető) kerültek.
A kényelmes méretű fürdőszobában Cersanit kád biztosítja a relaxot.
A lakás ideális hőmérsékletéhez hozzájárul a 2 db 3,5 KW-os GREE hűtő-fűtő klíma is.
A padlófűtést IMMERGAS kondenzációs gázkazán biztosítja, ugyanakkor a szobákban falba építve a radiátorok előkészítése biztosított.
A háztartási helyiség hőközpontként is funkcionál, itt található meg a lakás gépészeti része, illetve ide helyezhető a mosó- és szárítógép.

A lakásban a hőszivattyú és a riasztóberendezés előkészítése is megtörtént.

Az ingatlan külterében viacolor burkolat lett elhelyezve, színben is illeszkedve a ház hangulatához.

Az építtető a birtokbaadásra a folyamatban lévő munkálatokat elvégzi, így a kerítéseket (utcafronti, hátsó és oldalfronti), járdát kiépíti, a belső munkálatokat, az ingatlant kulcsrakészen átadja.

Az ingatlan per- és tehermentes, hitelképes.

Amennyiben a 155805774 azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

|A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek.|

Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.

CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Lakás részletei

Ár: 64 800 000 Ft
Méret: 78 négyzetméter
Azonosító: 11432427
Irodai azonosító: 155805774
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota: Kitűnő
Egész szobák: 4