Eladó lakás Sződliget 80 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, SORHÁZBAN ELHELYEZKEDŐ, TELJES ÉRTÉKŰ BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁS, DE NEM TETŐTÉRI, AZONBAN A TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ – SZŐDLIGET– DUNALIGET LAKÓPARK – JÉGMADÁR UTCA

OTTHON A DUNAKANYARBAN!

A DUNALIGET lakópark Göd és Sződliget között a Duna közvetlen közelében, egy új építésű lakóterület közvetlen szomszédságában épült.
Nyáron a Dunapart, tavasszal és ősszel a közeli dombok adnak keretet a természetközeli életvitelnek.
Aktív, sportos életvitel lehetősége
A minőségi, zöldövezeti kertvárosi otthonok közvetlen közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség található kezdve a Dunakanyari kerékpárúttal, sport terasz, foci és teniszpályák, lovarda, fittnesz, yacht kikötő és horgásztó a közelben.
Emelt szintű műszaki tartalom
A DUNALIGET lakópark minden 2021. január 1.-ét követően használatba vételi engedélyt kapott lakása közel nulla energiaigényű, és energiafelhasználásának minimum 25%-t megújuló energiából termeli meg.
Megbízható beruházó
Többszáz referenciával rendelkező, megbízható beruházó. Megfontolt piaci stratégia, saját kivitelezői kapacitás, saját finanszírozás, a vevők egyéni igényeinek kiszolgálására kialakított üzleti struktúra.

ELADÁSRA kínálunk Göd és Sződliget között elhelyezkedő, ÚJÉPÍTÉSŰ, 6 lakásos sorházban, belső kétszintes, NAPELEMES, 105,88 m2 alapterületű, 4 szobás, + 225,48 m2-es hozzátartozó elől-hátul elhelyezkedő kerttel, KOCSIBEÁLLÓVAL rendelkező lakást.

A lakópark egy 8 db sorházból, 48 lakásból áll. Mindegyikében 6 db lakás található, valamint minegyik lakáshoz elől és hátul elhelyezkedő kocsibeálló és kert tartozik hozzá.


ELOSZTÁSA:
ALSÓ SZINT:
- NAGY ELŐTÉR
- NAPPALI+KONYHA+ÉTKEZŐ
- GARDRÓB
- ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA TOALETTEL
FELSŐ SZINT:
- KÖZLEKEDŐ
- BEUGRÓ RÉSZ, AHOL A GÉPÉSZET
- SZOBA + FRANCIA ERKÉLY
- SZOBA + ERÉLY kb. 8 m2
- SZOBA
- KÁDAS FÜRDŐSZOBA TOALETTEL

+ TETŐTÉR, MELY BEÉPÍTHETŐ

Az otthon melegéről és melegvíz-ellátásáról egy kondenzációs kazán gondoskodik, padlófűtéssel, radiátorokkal.

Riasztó és klíma előkészítése megtörtént!

Sződliget és ezen belül a DUNALIGET lakópark megközelítése agglomerációs léptékkel mérve már ma is megfelelő, de a közeli jövőben jelentősen javulni fog.
Az M2-es gyorsforgalmi út kiszélesítése autópályává befejeződött, így kényelmesen és biztonságosan érheti el autóval az M0 körgyűrűt. Akár a gödi, akár a sződligeti lehajtót használja, a DUNALIGET lakópark mintegy 12 percnyi autózás után elérhető az M0-tól.
A Vác-Sződliget-Göd-Dunakeszi vonal kedvelt kötöttpályás közlekedési eszköze a vasút. Csúcsidőben 15 percenként indulnak szerelvények, amelyekre akár a Sződliget, akár a Göd-Felső állomásokon felszállhat. Mindkét állomás kb. 1.600 méterre van a DUNALIGET lakópark területétől. A Nyugati-pályaudvar vonattal 25 perc alatt érhető el.
A DUNALIGET lakópark területétől mintegy 150 méterre található a VOLÁNBUSZ járatok megállója, amellyel az Újpesti Városközpont tömegközlekedéssel közúton is elérhető mintegy 45 perc alatt.
Aktív élet a Duna partján
o Duna part
o Sport Terasz
o Strandfoci pálya
o Strandröplabda pálya
o A Dunakanyari kerékpárút
o Berjoe Gym fittnesz és konditerem
o Kincsem Sportlovarda
o Sződligeti teniszpálya
o Sződligeti Horgásztó
o Wiking Yacht Club és kikötő
Per- és tehermentes. 1/1 tulajdon! A vételár kifizetését követően AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható, melyben szintén tudunk segíteni és tájékoztatást adni az aktuális feltételekről.

Ha felkeltette az érdeklődését további kérdés esetén várjuk szeretettel megkeresését!

A megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges, akár hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 80 000 000 Ft
Méret: 105 négyzetméter
Azonosító: 11426499
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Nem bútorozott
Kert: Saját kert
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Pince
  • Tároló
  • Kocsibeálló