Eladó lakás Szombathely 63 990 000 Ft

Leírás

Új építésű, prémium lakások a belváros peremén.
A Károlyi Antal, a Szőlősi templom és a Mikes Kelemen u. által határolt lakóterület az elmúlt években épült be- egyre színvonalasabb- lakóépületekkel. A Gyurits Antal u-ban épülő társasház II. üteme a megvalósított Károlyi Lakókert szomszédságában épül. A tervezés során a funkció, a környezettudatosság és a kényelem voltak a legfontosabb tervezési szempontok. Így különösen az utcaképi illeszkedés, az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakás kedvező tájolása (D Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a megfelelő garázs szám biztosítása, a színvonalas közösségi funkciók kialakítása. A lakások értékállóságát és kényelmét az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia, egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Az alkalmazott szerkezetek megfelelnek a ma érvényes “közel nulla energiaigényű épületek” követelményeinek.
Az épületek előtti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolás vezérlésével. A sétányokról különböző típusú gépkocsi beállóhelyek – felszíni fedett, és normál parkolók ill. garázsok - közelíthetőek meg. Egyes parkolók között beruházói döntés szerinti helyen és műszaki kialakítással, elektromos töltőpont csatlakozási lehetőség biztosított. A közös területek alkalmasak játékra, pihenésre, a földszinti lakások előtti kijelölt zöldterület saját használata mellett. A ház kaputelefon rendszerrel és automata kapunyitóval lesz felszerelve. A lépcsőházban és egyéb közös terekben időkapcsolós világítás lesz kiépítve.
A telken terv szerint a két ütemben 15 garázs, megfelelő számú térkő burkolatú parkolóhely és babakocsi- kerékpártároló , valamint számos egyéni tárolóhely épül, helyszínrajz és alaprajzok szerint. Megfelelve a mai korszerű követelményeknek, az épületek hő és hangszigetelése a vonatkozó szabályoknak maximálisan megfelel. A külső hőszigetelés vastagsága 16-20 cm. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel melegperemmel ellátott kiváló hőszigetelésű nyílászárók. A lakások padlófűtéssel rendelkeznek, mely a szabadabb belsőépítészeti kialakításoknak ad lehetőséget. A központi gépészet távfelügyeleti rendszerrel ellátott, megújuló forrásból biztosított távfűtés, így a karbantartás és üzemeltetés során ez gyors beavatkozást és üzembiztonságot eredményez. A fogyasztás egyedi mérőkkel mért, az elszámolást a Közös képviselő végzi. A megújuló energia arány meghaladja a 25%-ot. A lakások 66-70-87 m2 hasznos alapterületen, élhető terekkel, és funkciókkal rendelkeznek. A teraszok kialakításánál kiemelt szempont az intimitás, melyet a nem átlátható üveg korlátelemek, és a tervezett elhelyezésük biztosít. A teraszok üvegpanelek beépítésével zárt kialakítást kapnak. A belsőépítészeti tervezés érinti a teraszok berendezését és világítás kialakítást is.

Minden lakás rendelkezik a riasztó rendszer védőcsövezésével, akár az okos otthon kapcsolattal, és szélessávú internetcsatlakozási lehetőséggel.
A társasház közös internetkapcsolata lehetőséget ad a közös területeken az internet elérésre, valamint biztosítja a megfelelő távfelügyeleti rendszert a gépészeti és villamos berendezésekhez. A kényelmet szolgálják mind a főkapunál, mind a lépcsőházi bejáratoknál a kártyás beléptetés, a biztonságot a zárt kerítésrendszer és az automata főkapu. Az átgondolt belsőépítészeti tervek alapján készül a lakás burkolatkiosztása, világítás és közmű ( víz, szennyvíz ) beállásának kiépítése. A tervezés során olyan anyagok – burkolatok, szaniterek, külső homlokzati elemek stb – kerültek kiválasztásra, melyek a megfelelő karbantartás mellett tartósan szolgálják az ott lakók kényelmét, valamint hosszú távon biztosítják a tervezett megjelenést, és az értékállóságot.
Fenntartható lakások, alacsony energiafelhasználás:
- egyéni fogyasztásmérők
- digitális heti programozható termosztátok
A kivitelezés során opciós, belsőépítészeti konzultáció és egyes esetekben tervmódosítás utáni kialakítások:
Okos otthon megoldások:
- vízszivárgás mérés
- füstérzékelés
- távoli fűtésvezérlés
- redőnyvezérlés
- választható belső burkolatok, szaniterek
- alumínium redőny, rovarhálóval
- álmennyezet kialakítása
Aktuális ajánlatban KONYHABÚTOR is szerepel nettó 1 000 000 Ft értékhatárig, gépek nélkül. Klíma beépítése a konyha-étkező , nappali térben. Felszíni parkolót is jándékba adja a beruházó az akció keretén belül.
Az ingatlanokhoz, tárolók, garázsok vásárolhatók.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, további információért keresse irodánkat. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.

Lakás részletei

Ár: 63 990 000 Ft
Méret: 67 négyzetméter
Azonosító: 11350776
Irodai azonosító: 364567
Cím: Kiváló minőségű, értékálló lakások
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: Új építésű
Tulajdonviszony: Saját
Kilátás: udvari
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Pince
  • Tároló

Térkép

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Szombathely

ÁTGONDOLT TERVEZÉS, MEGBÍZHATÓ BERUHÁZÁS! A lakás ára kulcsakész ár, ...

Eladó lakás

Szombathely

Új építésű, prémium lakások a belváros peremén. A Károlyi Antal, ...

Eladó lakás

Szombathely

Bevezető ajánlat, ragadja meg az alkalmat ! Új építésű, prémium lakások ...

Eladó lakás

Szombathely

Új építésű, prémium lakások a belváros peremén. A Károlyi Antal, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Szombathely

ÁTGONDOLT TERVEZÉS, MEGBÍZHATÓ BERUHÁZÁS! A lakás ára kulcsakész ár, ...

Eladó lakás

Szombathely

Új építésű, prémium lakások a belváros peremén. A Károlyi Antal, ...

Eladó lakás

Szombathely

Bevezető ajánlat, ragadja meg az alkalmat ! Új építésű, prémium lakások ...

Eladó lakás

Szombathely

Új építésű, prémium lakások a belváros peremén. A Károlyi Antal, ...