Eladó lakás Veszprém 163 000 000 Ft

Leírás

Új építésű luxus okos otthonok Veszprém szívében, erdősávval határolt, örök panorámás, prémium kivitelezésű, kertkapcsolatos társasházi lakások eladóak, leköthetőek kulcsrakész állapotban.

Exkluzív, 2+1 lakásos társasház építési projekt indul Veszprém egyik legkedveltebb részén, a Pajtakert városrészben. Az építkezés kezdete: 2024 tavasza.

Az exkluzív kivitelezésű, három szinteltolásos társasházban (ikerház jellegű) 2 db belső kétszintes (egy 135,62 m2 és egy 97,88 m2) saját kertkapcsolatos lakás
és
1 db várpanorámás galériás stúdiólakás található az emeleten (39,97 m2-es, iroda minősítésű, de igény esetén lakhatási célra is alkalmas, ennél az albetétnél céges vásárlás esetén a teljes ÁFA tartam visszaigényelhető).

A telek teljes területe 808 m2. Kivitelezői szerződés készül a telekre, így a telek tulajdoni hányadára tulajdon jogot kap az új Tulajdonos, továbbá használati szerződés kötődik a tulajdoni hányadára az új Tulajdonosnak, így a saját telekrészt leválaszthatja.
Fizetési ütemezés: 20% foglalót követően az építkezés készültségi fokának megfelelően kell a fizetési ütemezést teljesíteni (várhatóan 4 ütem).

A lakások nagy üvegfelületekkel ( három rétegű hőszigetelő üvegezéssel, műanyag nyílászárók) és nagy terasszal fordulnak a kert és a panoráma irányába. A beruházó/kivitelező kizárólag kiváló minőségű anyagokat használ az építés során különös tekintettel a nyílászárók, a burkolatok és szaniterek kiválasztására. A kivitelező jelenlegi és kész munkáit egyeztetett időpontban megtekinthetik az Érdeklődők.

Az épület 30 cm Porotherm téglából, 15 cm Austrotherm Grafit 80 hőszigeteléssel (Dryvit-rendszerű vakolat) épül. A modern stílus és a korszerű technológiai megoldások teszik még impozánsabbá a társasházi ingatlant, melynek energiatakarékos rendszerének köszönhetően jelentős energiamegtakarítás érhető el a hőszivattyús, mennyezeti hűtés-¬fűtéssel. A lakófunkcióhoz tartozó helyiségek frisslevegős, hővisszanyerős, légszűrővel ellátott lakásszellőztető berendezéssel lesznek szellőztetve.

A hirdetésben szereplő lakás az egyes számmal megjelölt, amelynek alapterülete: 135,62 m2. Az ingatlanhoz kb. 460 m2 saját kertkapcsolat tartozik. Az árban egy 19,20 m2 tároló és az épület előtt gépjármű parkolására alkalmas felszíni parkoló is van. Kulcsrakész ár: 163 millió Ft.

Az ingatlan exkluzív természetközeli elhelyezkedése biztosítja az intim környezetet.
A kert tájépítész által tervezett, a könnyű fenntarthatóság jegyében.

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban kérjük, keresse ingatlan-tanácsadónkat vagy keresse fel weboldalunkat (). Szükség esetén irodánk az érdeklődő Ügyfeleknek teljes tervdokumentációt tud biztosítani. A helyszín bejárása irodánkkal egyeztetett időpontban történik.

Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4544 Nívó ingatlan: N4544

Lakás részletei

Ár: 163 000 000 Ft
Méret: 155 négyzetméter
Azonosító: 11270535
Cím: 8200 Veszprém, Kőbánya utca 2.
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Építési év: Új építésű
Elhelyezkedés: Társasház
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Veszprém

Álomszép Luxus Önfenntartó Penthouse Veszprémben! Veszprém magával ...

Eladó lakás

Veszprém

Veszprémben egyedi designal kialakított "okosotthon" PENTHOUSE ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Veszprém

Álomszép Luxus Önfenntartó Penthouse Veszprémben! Veszprém magával ...

Eladó lakás

Veszprém

Veszprémben egyedi designal kialakított "okosotthon" PENTHOUSE ...