Eladó lakás Veszprém 163 000 000 Ft

Leírás

Új építésű luxus okos otthonok Veszprém szívében, erdősávval határolt, örök panorámás, prémium kivitelezésű, kertkapcsolatos társasházi lakások eladóak, leköthetőek kulcsrakész állapotban.

Exkluzív, 2+1 lakásos társasház építési projekt indul Veszprém egyik legkedveltebb részén, a Pajtakert városrészben. Az építkezés kezdete: 2024 tavasza.

Az exkluzív kivitelezésű, három szinteltolásos társasházban (ikerház jellegű) 2 db belső kétszintes (egy 135,62 m2 és egy 97,88 m2) saját kertkapcsolatos lakás
és
1 db várpanorámás galériás stúdiólakás található az emeleten (39,97 m2-es, iroda minősítésű, de igény esetén lakhatási célra is alkalmas, ennél az albetétnél céges vásárlás esetén a teljes ÁFA tartam visszaigényelhető).

A telek teljes területe 808 m2. Kivitelezői szerződés készül a telekre, így a telek tulajdoni hányadára tulajdon jogot kap az új Tulajdonos, továbbá használati szerződés kötődik a tulajdoni hányadára az új Tulajdonosnak, így a saját telekrészt leválaszthatja.
Fizetési ütemezés: 20% foglalót követően az építkezés készültségi fokának megfelelően kell a fizetési ütemezést teljesíteni (várhatóan 4 ütem).

A lakások nagy üvegfelületekkel ( három rétegű hőszigetelő üvegezéssel, műanyag nyílászárók) és nagy terasszal fordulnak a kert és a panoráma irányába. A beruházó/kivitelező kizárólag kiváló minőségű anyagokat használ az építés során különös tekintettel a nyílászárók, a burkolatok és szaniterek kiválasztására. A kivitelező jelenlegi és kész munkáit egyeztetett időpontban megtekinthetik az Érdeklődők.

Az épület 30 cm Porotherm téglából, 15 cm Austrotherm Grafit 80 hőszigeteléssel (Dryvit-rendszerű vakolat) épül. A modern stílus és a korszerű technológiai megoldások teszik még impozánsabbá a társasházi ingatlant, melynek energiatakarékos rendszerének köszönhetően jelentős energiamegtakarítás érhető el a hőszivattyús, mennyezeti hűtés-¬fűtéssel. A lakófunkcióhoz tartozó helyiségek frisslevegős, hővisszanyerős, légszűrővel ellátott lakásszellőztető berendezéssel lesznek szellőztetve.

A hirdetésben szereplő lakás az egyes számmal megjelölt, amelynek alapterülete: 135,62 m2. Az ingatlanhoz kb. 460 m2 saját kertkapcsolat tartozik. Az árban egy 19,20 m2 tároló és az épület előtt gépjármű parkolására alkalmas felszíni parkoló is van. Kulcsrakész ár: 163 millió Ft.

Az ingatlan exkluzív természetközeli elhelyezkedése biztosítja az intim környezetet.
A kert tájépítész által tervezett, a könnyű fenntarthatóság jegyében.

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban kérjük, keresse ingatlan-tanácsadónkat vagy keresse fel weboldalunkat (). Szükség esetén irodánk az érdeklődő Ügyfeleknek teljes tervdokumentációt tud biztosítani. A helyszín bejárása irodánkkal egyeztetett időpontban történik.

Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4544 Nívó ingatlan: N4544

Lakás részletei

Ár: 163 000 000 Ft
Méret: 155 négyzetméter
Azonosító: 11270535
Irodai azonosító: N4544
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Átlagos
Egész szobák: 4

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Veszprém

Veszprém egyedi ajánlat! Veszprém kedvelt kertvárosi részén, a Cholnoky ...

Eladó lakás

Veszprém

Álomszép Luxus Önfenntartó Penthouse Veszprémben! Veszprém magával ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Veszprém

Veszprém egyedi ajánlat! Veszprém kedvelt kertvárosi részén, a Cholnoky ...

Eladó lakás

Veszprém

Álomszép Luxus Önfenntartó Penthouse Veszprémben! Veszprém magával ...