Eladó panzió Szomód 139 990 000 Ft

Leírás

Erdő, hatalmas privát terület, hangulatos alpesi stílusú házzal. Turisztikai befektetésnek vagy magáncélra. Ne görgessen tovább, garantálom, hogy Önt is elvarázsolja ez az ingatlan!

CSODÁS PANORÁMÁS VENDÉGHÁZ SZOMÓD-LESHEGYEN

Tata szomszédságában található csodás, panorámás vendégház összesen 7500 nm-es területtel eladó. A külön (két) helyrajzi számon lévő erdős birtok közvetlenül egy hektár erdő mellett található Szomód-Látóhegyen, fantasztikus környezetben.

A ház alpesi stílusú, rendkívül hangulatos. Az ingatlanban a tömör fa díszítő elemek dominálnak, tágas közösségi terekkel. A földszinten egy tágas nappali-konyha-étkező lett kialakítva, illetve egy hatalmas panorámás terasz és egy boros pince is elérhető. A felsőbb szinteken 4 hálószoba található. A vendégek vagy lakók kényelmét 3 fürdőszoba szolgálja.

A területen kétállásos garázs, és ezen kívül is számos parkolóhely áll rendelkezésre. Grillezési, kültéri sütési lehetősége is van az itta tartózkodóknak, csodás erdei környezetben, a lakott területektől távol.

Az épület tégla építésű, szigetelt. A fűtést fatüzelésű kazán biztosítja, a hőleadók radiátorok és padlófűtés. Illetve a szobák klímával is szereltek. A vízellátás saját kútról történik. A melegvizet nyári időszakban napkollektorokkal is elő tudjuk állítani.
A vendégház 230 nm-es, folyamatosan karbantartott, nagyon jó állapotú. A terület felső részén egy kisebb, egyelőre befejezetlen épület is megbújik a fák között, meglehetősen intim környezetben, azoknak akik elvonulni szeretnének. Ez is hasznosítható akár kiadásra, akár lakhatásra.

Az ingatlan kitűnően használható kisebb rendezvények (legénybúcsúk, lánybúcsúk, kisebb esküvők, céges vagy családi összejövetelek) szervezésére, de hosszabb pihenésre vágyó vendégek, vadásztársaságok is szívesen látogatják. Kitűnő a lokáció, hiszen Tata kiváló infrastruktúrával ellátott, ahonnan csak néhány km-t kell alsóbbrendű úton megtennünk, hogy elérjük ezt a csodás helyet. Már működő turisztikai egység, kitűnő befektetési lehetőség!

Bővebb információért keressen bizalommal!

Az ingatlan művelés alól kivont, zártkerti besorolású. Két helyrajzi számon van nyilvántartva, összesen 2247 és 5280 nm.

Panzió részletei

Ár: 139 990 000 Ft
Méret: 230 négyzetméter
Azonosító: 11223150
Cím: Leshegy
Telek: 7500 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti
Fűtés módja: Fa
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
elhelyezkedés: Panorámás
Szintek: 3 szint
Telekterület típusa: Négyzetméter
Bútorozott: Bútorozott

Térkép