Eladó telek/földterület Baja 390 000 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálom A Hajós-Bajai borvidék körülbelül 2200 hektárnyi szőlőültetvényével Magyarország déli részén, Baja városa és Hajós pincefaluja között 20 kilométernyi hosszan elterülő Borbirtokot.

A vidék szépségét nem csak a zöld szőlősorok, illatozó gyümölcsösök adják, hanem a vadban bővelkedő Gemenci erdő sűrűje és a Duna halban gazdag folyama is.
A hajósi pincefalu, a nemesnádudvari pincesorok, a bajai Sugovica part mind a borvidék jellegzetes helyei, ahol a látogatókat szeretettel várják a helyi emberek. A Sümegi és Fiai Pincészet - Keller Kft a Hajós-Bajai borvidék meghatározó pincészete.
A családi tradíciók és a legmodernebb technológiák ötvözéséből született meg cégünk, amely festői környezetben, 32 hektáros szőlőültetvény közepén, Bajától 3 Km-re, az 51-es út mellett fekszik.

Mivel a vidék adottságai lehetőséget teremtenek kitűnő, hagyományos magyar fajták termelésére, ezért pincészetünk kifejezetten az elfelejtett magyar borok felkarolására tett kísérletet.

A pincészetben megtalálható a hagyományos ászokpincétől kezdve a modern, irányított erjesztést lehetővé tevő hűtött tárolókon keresztül, a barrique érleléshez szükséges égetett tölgyfahordókig minden technológia és szaktudás, amely a nemes borok készítéséhez elengedhetetlen. Bátran állíthatjuk, hogy a boraink ízében, zamatában visszaköszön a rengeteg gondoskodás, hozzáértés és több mint 100 éves hagyomàny.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem keressen Bizalommal, nézzük meg együtt ezt a csodás Birtokot!

Telek/földterület részletei

Ár: 390 000 000 Ft
Méret: 22 000 000 Négyzetméter
Azonosító: 11208616
Irodai azonosító: 349750
Cím: Hajós-Bajai alföldi Borbirtok
Telek: 22000000 Négyzetméter
Besorolás: Szőlőskert
Jelleg: belterület

Térkép