Eladó telek/földterület Csörög 8 400 000 Ft

Leírás

Álmodja, tervezze meg új otthonát, de akár befektetésnek is remek lehetőség lehet. Az egyre népszerűbb Csörög településen kínálom megvételre ezt a sík 721 nm-es belterületi, építési telket. A telek közművek szempontjából víz, villany, gáz az utcában, csatorna teleken belül. A telek településen belüli elhelyezkedése kifejezetten ideális, néhány perces sétával minden közintézmény illetve vasút és buszmegálló elérhető.
Az Lf-m1 jelű övezet helyi jellegű, falusias, laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, elsősorban lakóépületek elhelyezésére szolgáló övezet. Épületet létrehozni a környező telkekhez és épületekhez illeszkedve és az alábbi előírások betartása mellett lehet: beépítési mód szabadon álló, beépítési mértéke 30%, szint területi mutató 0,5 m2, legnagyobb megengedett építmény magasság 4,5 m.
A település dinamikusan fejlődik, jelenleg is aszfaltozási munkálatok folynak
A községben található orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, bölcsőde, könyvtár, posta valamint bevásárlási lehetőség.
A település Budapesttől 30 km-re észak-északkeleti irányban fekszik.
A település könnyen megközelíthető Budapest-Nyugati pályaudvarról, illetve Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, valamint a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain.
Több irányból is megközelíthető a település menetrend szerinti autóbuszokkal, vasúttal, az M2-es autóút bővülésével a közúti közlekedés is jobb minőségűvé vált, mint a megye más, félreesőbb területein.
További információért és megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.

Telek/földterület részletei

Ár: 8 400 000 Ft
Méret: 721 Négyzetméter
Azonosító: 11314735
Telek: 721 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Csatorna: Telken belül
Gáz: Utcában
Jelleg: belterület
Villany: Utcában
Víz: Utcában

Egyéb jellemzők

  • Zárt kert