Eladó telek/földterület Debrecen 260 000 000 Ft

Leírás

Debrecen egyik dinamikusan fejlődő városrészében, a Tócóligetben, eladó egy impozáns, 5200 négyzetméteres telek, mely 25 méteres utcafronttal rendelkezik. Ez a kiváló fekvésű ingatlan számos lehetőséget kínál, legyen szó családi ház, ikerház vagy társasház építéséről.

A telek beépíthetősége 30%, ami jelentős lehetőséget biztosít a jövőbeni építkezések számára. A maximális építménymagasság 9 méter, ami lehetőséget ad arra, hogy több szintes épületeket is létrehozzunk, így a rendelkezésre álló területet optimálisan kihasználhatjuk.

Tócóliget, Debrecen egyik legkeresettebb városrésze, ahol az infrastruktúra folyamatosan fejlődik, és a környék folyamatosan bővül. A telek elhelyezkedése ideális, mivel könnyen elérhető a város központja, ugyanakkor csendes és nyugodt környezetet biztosít a lakók számára. Az itt épülő ingatlanok értéke várhatóan tovább növekszik, köszönhetően a környék folyamatos fejlesztésének és a magas színvonalú közszolgáltatásoknak.

Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget jelent mindazok számára, akik szeretnének részt venni Debrecen egyik leggyorsabban fejlődő városrészének építkezésében, és kihasználni a városrész nyújtotta lehetőségeket. Akár saját otthon építéséről, akár egy több lakásos társasház kialakításáról van szó, ez a telek minden szempontból ideális választás.

Telek/földterület részletei

Ár: 260 000 000 Ft
Méret: 5 200 Négyzetméter
Azonosító: 11399593
Telek: 5200 Négyzetméter