Eladó telek/földterület Délegyháza 29 631 000 Ft

Leírás

Délegyházán zárt 5,5 hektáros területen elhelyezkedő Szitakötő lakóparkjában kínálok eladásra exkluzív, privát tóparti telkeket.
Budapesttől kb. 25 percnyire, Dunavarsány és Délegyháza között új építésű házak szomszédságában helyezkedik el közel az 51-es úthoz.
A telkek méretek, elhelyezkedés, és árak szerint váltakoznak 714 nm-1694 nm között.
A szóban forgó eladó 714 nm-es telek 29.631.000.- Forint, további telek méretek és árakról kérem elérhetőségei bármelyikén keressenek. A 17 db telek mindegyike tóparttal kapcsolatos, azonban további 2 db telek kialakítása is folyamatban van, ami nem tópart kapcsolatos. A telkek folyamatos mutatás és értékesítés alatt vannak. A lakóparba csak az ott lakók tudnak majd bemenni sorompóval vagy elektromos nagykapun keresztül illetve kiskapun lesz a személyi bejáró. A lakópark különlegessége a saját termálvíz és a saját ásványvíz minőségű ivóvíz. Továbbá sportcentrum, kisebb termálfürdő, teniszpálya, játszótér kialakítása is tervben van, ezeket csak az ott lakók tudják majd használni. a 2.4 hektáros tó kiváló választás a horgászni, sétálni, futni, olvasni vagy csak a reggeli kávé, esti naplementére vágyó emberek kikapcsolódására. A terület közvilágítása, csatornahálózat, közös utak kialakítását A jelenlegi tulajdonos vállalja úgy lesz átadva. Minden egyes otthonhoz elektromos áram, víz, csatorna és termálvíz csatlakozás van kialakítva, melyek minden felmerülő igényt kielégítenek.
A jelenlegi tulajdonos egy élhető nem túl zsúfolt lakóparkot álmodott meg, ezáltal a telkekre ikerház építése nem engedélyezett!!! Kizárólag önálló házakat lehet építeni. A tulajdonosi kör a tervezéstől a kulcsátadásig akár segítséget tud nyújtani. Tervezett közös költség is lesz, mivel a közvilágítás, tó és kertgondozás, haltelepítés, öntözés, közös területek, karbantartására, hólapátolás közös képviselő, karbantartó fogja végezni. A telkek beépíthetősége 30 %, lakásonként 3x25 A engedélyezett.
Infrastruktúrája kiváló, Budapest rövid időn belül elérhető. Ha a csend és a békesség nyugalom harmóniáját keresi Délegyháza Szitakötő lakóparkjában megtalálta.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT

Telek/földterület részletei

Ár: 29 631 000 Ft
Méret: 714 Négyzetméter
Azonosító: 11433193
Irodai azonosító: 323780
Telek: 714 Négyzetméter
Jelleg: belterület