Eladó telek/földterület Mórahalom 75 000 000 Ft

Leírás

Az M5-ös autópálya lehajtójától mindössze 10 km távolságra található Mórahalom belterületének határában, közvetlenül a Szeged felé kivezető út és az 55-ös számú főút találkozásánál kínálom megvételre ezt a 21.674 m2 alapterületű, kiváló adottságokkal rendelkező, igen frekventált fejlesztési területet! A telek nagy része a helyi építési szabályzat szerint 40%-os beépíthetőséggel, 9 méter homlokzatmagasságú épülettel építhető be!
Utcafronti szélessége 71 méter, területére pedig jelenleg az elektromos áram és a vezetékes víz került bekötésre. A gáz és a szennyvíz elvezető csatorna vége egyenlőre 500 méter távolságra található a területtől, de a gáz hálózat fejlesztése a közeljövőben várható, aminek következtében 200 méteren belülre kerül a telektől (onnan pedig már térítés mentesen bekötik)!
Jöjjön el Csongrád megye egyik legnagyobb ütemben fejlődő, a helyi vállalkozókat támogató városvezetéssel rendelkező és turisztikai szempontból is kiemelkedő eredményekkel rendelkező városába, valósítsa meg itt fejlesztési elképzelését!
A tulajdonos ingatlan cserében is partner, értékegyeztetéssel akár lakó, akár egyéb ingatlan beszámítása lehetséges!
Bővebb tájékoztatásért, illetve anyagokért keresse kollégánkat!

Telek/földterület részletei

Ár: 75 000 000 Ft
Méret: 21 674 Négyzetméter
Azonosító: 10994255
Irodai azonosító: 6822
Telek: 21674 Négyzetméter
Besorolás: Ipari telek
Csatorna: Utcában
Gáz: Utcában
Jelleg: külterület
Telefon: Telken belül
Villany: Telken belül
Víz: Telken belül