Eladó telek/földterület Pálfiszeg 4 990 000 Ft

Leírás

Építkezni szándékozók, befektetők figyelem!

Megvételre kínálok Zalaegerszegtől 15 km távolságra egy kiváló adottságokkal rendelkező, teljesen sík, 6219 négyzetméteres építési telket!
A terület (falusias lakóövezet), besorolású max. 30 %-os beépíthetőséggel, utcafronthoz igazodó ház kialakítási lehetőséggel.
Közművek az utcán találhatóak, valamint az utcán húzódik a gázvezeték, ezt díjmentesen bevezeti a telekre a szolgáltató. A környék csendes, jó a közlekedés.

A pihentető, megnyugtató, erdőben végződő panorámát nyújtó, szélesebb terület kertészkedésre, gazdálkodásra is alkalmas.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján a telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol akár ingatlanvideó és több kép is segítheti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk!
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Telek/földterület részletei

Ár: 4 990 000 Ft
Méret: 6 219 Négyzetméter
Azonosító: 11229838
Telek: 6219 Négyzetméter