Eladó telek/földterület Pannonhalma 25 000 000 Ft

Leírás

Pannonhalmán nyugodt részén elhelyezkedő, KÉT UTCAFRONTTAL RENDELKEZŐ, 1.500 m2-es építési telek eladó.
Ár: 25.000.000,-Ft
Érd.: 06-20/9-966-669

ELADÓ - LAKÓHÁZ ÉPÍTÉSÉRE ALKALMAS - 1.500 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK PANNONHALMÁN

Az eladásra kínált építési telkek adatai:
Az 1.500 m2-es telek, két utcafronttal rendelkezik. Az egyik az Apátságtól, Nyalka irányába haladó, 2020-ban új aszfalt burkolatot kapott Tóthegy út, a másik pedig a Tóthegy utca, ami hamarosan új aszfalt burkolatú utat kap. A két utca front miatt, akár teljesen önálló bejárattal rendelkező két lakásos lakóház (ikerház) elhelyezésére is kiváló a telek.
(A telek közvetlen szomszédságában lévő 28 m-es utcafronttal rendelkező, szintén 1.500 m2-es telek is eladó. Így akár 3.000m-es telek tud kialakulni, 53 m-es utcafronttal)

A telek utcafrontja az átlagnál szélesebb: 25 m
Ez lehetővé teszi, hogy szabadon álló beépítési hely alakuljon ki. Ami azt eredményezi, hogy az épületen minden irányban ablakok kerülhetnek elhelyezésre.
A telkek beépítése 20%, ami akár 300 m2-es felépítmény elhelyezését biztosítja, a zöldterület minimális mérete 65%, megengedett építmény magasság pedig 3,5 m. Ezen paraméterek biztosítják a terület laza beépítését, ami előfeltétele a nyugodt lakó környezetnek.

Közművek:
A telket határoló mindkét úton víz, villany, gáz, telekommunikációs közművek megtalálhatóak.
Pannonhalma, Tóthegyi részén kiépített szennyvíz hálózat nincs. Ennek megoldására, a szokványos zárt rendszerű szennyvíz tározó mellett az alábbi 21. századi megoldás kínálkozhat. https://okotechhome.hu/
„A szennyvíztisztító használatával egyszeri beruházást követően függetlenek maradhatnak a folyamatosan növekvő csatornaszolgáltatási költségektől, sőt, részben a közüzemi víz díjának növekedésétől is. Ezen túl a víz újrahasznosításával jelentősen csökkentik a felesleges pazarlást, egyben a környezeti terhelést is.
Tehát azoknak, akik csökkenteni szeretnék rezsiköltségeiket, egyben környezettudatosan élnek és hosszú távra terveznek, feltétlenül és jó szívvel ajánljuk biológiai szennyvíztisztító berendezéseket!
Sok más mellett EZÉRT ÉRDEMES SZENNYVÍZTISZTÍTÓ BERENDEZÉST választania:
• nincs szükség egyáltalán szippantásra;
• helyszíni engedélyeztetésük egyszerű,
• magyar termék”

Eladási feltételek:
25.000.000,-Ft

Pannonhalma, festői természeti adottságokkal rendelkezik, emellett a több mint 1000 éves Apátság hagyománya, kultúrája, gasztronómiája ez idáig is vonzotta mind a turistákat, mind azokat, akik ebben az ideális lakó környezetben kívántak letelepedni, Győrtől 20 km-re. Ahol minden adott egy nyugodt élethez, egy kisvároshoz méltó infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, iskola, uszoda, okmányiroda, orvosi ellátás (beteg ellátó központ), bevásárlási lehetőségek, éttermek cukrászdák, kávézók, stb.).
Pannonhalma adottságai és a jövőbeni fejlesztések óriási lökést adnak a településnek. Aminek eredményeként az életkörülmények javulnak, az ingatlan kereslet/árak növekednek. Pannonhalma jó befektetés!

PANNONHALMA város, észak-nyugat Magyarországon, Győr-Moson-Sopronban, a Pannonhalmi kistérségben helyezkedik el, aminek a település a regionális központja. A kisváros Győr vonzáskörzetébe tartozik. A térséget fejlett gazdaság, alacsony munkanélküliség, magas átlag jövedelem jellemezi.
Pannonhalma, Tóthegyi része, ahol a telkek elhelyezkednek, a település egy lazább beépítésű, ez által még nyugodtabb, gazdálkodásra is alkalmas része.

Statisztikai adatok:
- népesség: 3538 fő
- terület: 29,6 km2
- népsűrűség: 119 fő/km2
- lakások száma: 1305 db (2,7 fő/lakás)

Telek/földterület részletei

Ár: 25 000 000 Ft
Méret: 1 500 Négyzetméter
Azonosító: 11198283
Irodai azonosító: 101229
Cím: Pannonhalma
Telek: 1500 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Jelleg: belterület

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Pannonhalma

Igazi kuriózum Pannonhalmán! Ámulatba ejtő panorámával várja Önt Cseidervölgy ...

Eladó telek/földterület

Pannonhalma

Pannonhalma csendes, nyugodt, festői szépségű részén, természetközeli ...

Hasonló telek/földterület hirdetések

Eladó telek/földterület

Pannonhalma

Igazi kuriózum Pannonhalmán! Ámulatba ejtő panorámával várja Önt Cseidervölgy ...

Eladó telek/földterület

Pannonhalma

Pannonhalma csendes, nyugodt, festői szépségű részén, természetközeli ...