Eladó telek/földterület Sarud 12 900 000 Ft

Leírás

Sarudon, lakóházakkal és üdülő épületekkel teljesen kiépült környéken, aszfaltos utcában, 1618 nm alapterületű, 21,5 méter széles utcafronttal rendelkező, szabályos téglalap alakú, öszközművesíthető, építési telek eladó!

A telek elhelyezkedéséből adódóan, a beépítésére vonatkozó előírások figyelembe vételével (oldalhatáron álló beépítési mód), a felépítésre kerülő ház legfontosabb helyiségeit, kedvező módon, déli és keleti tájolással lehet kialakítani.
Az ingatlan övezeti besorolásához (Lf-1) tartozó beépítési szabályok figyelembevételével az összes építhető terület, EGY SZINTEN akár 485 nm is lehet.

A Tisza-tó négy medencéjéből, a Sarudi-medence rendelkezik az egybefüggő legnagyobb vízfelülettel, valamint engedélyezett a belső égésű motorral hajtott vízi járművek használata is.

Sarudon - az eladó telektől mindössze 2 kilométerre -, találjuk a Tisza-tó aktív- és ökoturisztikai központját, az ÉLMÉNYFALUT, ami egyszerre egy vízparti pihenőhely (homokos standdal), élményközpont (vízi játszótérrel és a szabadtéri trambulinparttal), szálláshely és vizitura központként (kajak, kenu, SUP, evezős hajó, sárkány hajó) is működik, így a vízi sportokat kedvelők illetve a nyugalomra és természeti kincsek felfedezésére vágyók is örömüket lelhetik a környékben.

Telek/földterület részletei

Ár: 12 900 000 Ft
Méret: 1 618 Négyzetméter
Azonosító: 11304900
Telek: 1618 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Csatorna: Utcában
Gáz: Utcában
Jelleg: belterület
Villany: Telken belül
Víz: Telken belül

Egyéb jellemzők

  • Zárt kert