Eladó telek/földterület Szentes 210 000 000 Ft

Leírás

Szentes külterületén működési engedéllyel rendelkező BAROMFITARTÓ TELEP ELADÓ!

A majorban lévő baromfitartó telepen található ipari árammal, vezetékes vízzel, fúrt kúttal, kiszolgáló épületekkel rendelkezik. Az állattartás egy nagyobb fóliás és két nagy új építésű szendvicspaneles épületben történik. A fóliás épület alapterülete 1.600 négyzetméter, a két új épület alapterülete összesen 1.440 négyzetméter. A két új épület 2020 januárjában került átadásra. Utóbbiak betonpadozatosak, illetve a falak és a tetők acélszerkezetre szerelt 12 centiméteres szendvicspanelekből állnak. Ezekben fűtő-hűtő, szellőző rendszer, felső pályásetető és szopókás itató található. A régi fóliás épületben csak itató rendszer van. Napelem van, csak még nincs bekötve, ez az áramszolgáltatón múlik, hogy mikor fog megtörténni. A napelemek az egész telepet el tudják látni árammal. A területen található még egy jelenleg gazdasági épületként működő kb. 120 négyzetméter alapterületű ház (3 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, kamra), egy melléképület, melyben tároló helyiségek, műhely és garázs található, valamint egy kb. 100 disznó tartására alkalmas épület. Az eladó ingatlan 6 hektár, melyből 1,5 ha az állattartó telep, míg 4,5 ha szántó.

A telep kisebb átalakításokkal bármilyen állat tartására alkalmassá tehető. Mivel közvetlen a 45-s főútról nyílik, akár logisztikában, raktározásban is lehet gondolkodni. Alkalmas lehet műhelynek is. A terület nagysága miatt további beruházások is (több hasonló épület építése) végezhetők, így egy jóval nagyobb állattartó telep is építhető.

Továbbá befektetésnek is alkalmas, akár bérbe is ki lehet adni (bérlők folyamatosan keresik a telepet), ami az új tulajdonosnak állandó havi bevételt jelent.

További információkkal, megtekintési szándékkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Referencia szám: ME037785-NOK

Telek/földterület részletei

Ár: 210 000 000 Ft
Méret: 60 152 Négyzetméter
Azonosító: 11339656
Irodai azonosító: ME037785-4239330
Telek: 60152 Négyzetméter
Besorolás: Szántóföld
Csatorna: Nincs
Gáz: Nincs
Jelleg: belterület
Villany: Telken belül
Víz: Telken belül

Térkép