Eladó üdülő/nyaraló Balatonkenese-Balatonakarattya 53 600 000 Ft

Leírás

A LIDO HOME INGATLANIRODA eladásra kínálja Balatonakarattya kedvelt részén, a Magaspart közelében ezt a 40 m2-es hétvégi házat, a főút zajától csendes zsákutcában, ősfás környezetben.

A tégla falazatú nyaraló a '80-as évek elején épült. A tető héjazata pala, a lécezet jó állapotú. A födém beton, így a ház tetőtere beépíthető, kialakítható egy plusz szoba. Az épület magasföldszintjén találunk egy teraszt, egy étkező-nappalit, egy szobát, egy fürdőszoba-WC-t és egy főzőfülkét. A belső terek a válaszfalak áthelyezésével variálhatók. A kéménynek köszönhetően kandalló beépítésére is lehetőség van. A ház fűtését gázkonvektorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók fából készültek, a ház belülről felújítandó. Ipari áram bevezetve.

A földszinten egy 25 m2-es garázs található, amely garázsként vagy egyéb helyiségként is használható. Az elülső udvaron akár négy autó is kényelmesen elfér. A hátsó udvarban, intim környezetben bújik meg a jacuzzi és a kerti sütögető.

Az utcában csak nyaralók találhatók. A Bezerédi Strand mintegy 10 perc sétára van a háztól, és kb. 5 perc alatt elérjük a Magaspartot is, ahonnan pazar balatoni panoráma tárul elénk a Kisfaludy-sétányról.

A ház sok lehetőséget rejt magában, igazi kincs a Balaton parti pihenéshez az év minden szakában. Tekintse meg, hívjon bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Lido Home - Ingatlanok egy életen át.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 53 600 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11406071
Irodai azonosító: 240047408
Telek: 340 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 1