Eladó üdülő/nyaraló Hévíz 73 500 000 Ft

Leírás

Hévíz egregyi városrészében kínálom megvételre ezt a jó állapotú nyaralót, telekkönyvi besorolása: kivett zártkerti művelés alól kivett terület, gazdasági épület. Az épületet tágas, világos terek jellemzik, az első szinten lévő szobából, a szuterénben lévő nappaliból és a teraszról csodaszép panoráma tárul elénk a Keszthelyi-hegység irányába. 1 672 négyzetméteres telek tartozik az ingatlanhoz, gyümölcsfákkal, veteményezésre kiválóan alkalmas területtel.

Az épületben az első szinten szoba, konyha-étkező, fürdőszoba-Wc helyiségek találhatóak, a szuterénben 2 szoba, hatalmas nappali-konyha-étkező, fürdőszoba-Wc, közlekedő, külön Wc-kézmosó, illetve még egy zuhanyzó helyiség. A nappaliból egy keleti irányba néző, 20 négyzetméteres teraszra jutunk. A két szintnek külön-külön bejárata van, így akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet az ingatlan.

Különálló épületként nyári konyha is van (vízzel, villannyal), illetve a pinceszinten egy 22 négyzetméteres pince/tároló.

Az épület hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik, a nappali az elmúlt évben 4 cm külső falszigetelést kapott, illetve a födém is szigetelve van 8 cm vastagságban.
Az otthon melegét jelenleg vízteres cserépkályha és 2 db 3,5 kW-os klíma biztosítja, de a gázközmű is közvetlenül az utcáról elérhető.

A nyaraló két útról is egész évben jól megközelíthető, forgalomtól mentes utcában található, tehermentes, egy helyrajzi számon nyilvántartott. Nem tartozik a földforgalmi törvény hatálya alá (nem kell kifüggeszteni az adásvételi szerződést).

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, hétvégi házként, nyaralóként vagy akár állandó lakhatásra is!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 73 500 000 Ft
Méret: 138 négyzetméter
Azonosító: 11363089
Telek: 1672 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV