Eladó üdülő/nyaraló Tass 26 800 000 Ft

Leírás

ELADÓ A TASSI ZSILIPTŐL ÉS A RÁCKEVEI( SOROKSÁRI) DUNA PARTTÓL PÁR PERCES SÉTÁRA EGY TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, SZUTERÉNES , DUPLA TERASZOS MEDENCÉVEL RENDELKEZŐ HÉTVÉGI HÁZ, 523 m2. TELKEN!!!

Az ingatlan masszív beton alapja az egész alsó szuterén szint, amire épült a afelső szint.
Elrendezése:Fedett 21 m2.-s terasz, előszoba , sarokkádas fürdő toalettel, szoba melyben kandalló és hűtő-fűtő klíma is van. Teraszról épített beton lépcső vezet az alsó fedett 27 m2.s teraszhoz. melyből nyílik a konyha-étkező.a szint folytatásaként kinti toalett, tároló és a végében fa tároló. Bővítés céljából bármikor beépíthetőek a fedett teraszok.
Az ingatlan két kéménnyel rendelkezik külön az alsó és a felső szinten.
Villany, vezetékes víz, csatorna mind az ingatlanban, de fúrt kút is és emésztő is van még.
A nagy rendezett telken kerti sütögető, gyümölcs fák, virágok és egy 6x3x1,5 méteres fedett medence is helyet kapott. A medence vízellátása a fúrt kútról megoldott a víztisztító gépesítésnek köszönhetően, mely benne foglaltatik az árban.
Utca frontjáról autóval be lehet állni a fa elemes toló kapun keresztül.RSD 100-m, kiskunsági főcsatorna 200-m, nagy Duna 800-m, szabad strand 600-m távolságra.
Az ingatlan a csendes, zöld környezetben elhelyezkedve tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, mégis nem túl messze a központi infrastruktúrától szeretnének élni, nyaralni.
A község gazdag kulturális életet kínál lakói számára, számos közösségi és kulturális eseménynek ad otthont év folyamán. A helyi lakosok barátságosak, így az ide költözők gyorsan beilleszkedhetnek. A környék csendes és biztonságos, így ideális otthont biztosíthat azok számára, akik a nyugodt és békés mindennapokat kedvelik.
Az ingatlan elhelyezkedése révén egyaránt kínál pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket a természetkedvelők, és aktív életmódot folytatók számára is.
Tass autóval 60 km van Budapesttől, 25 percre Ráckevétől és Dunaújvárostól.Busz közlekedéssel a Népligetbe lehet el jutni az 51-s úton lévő megállókból, melyek 4 kilométerre vannak az ingatlantól. A szabályozott vízszintű, árvízmentes Ráckevei(Soroksári) Duna-ág itt éri el a legnagyobb szélességét és a legnagyobb medermélységet, emiatt a horgászok körében kivételesen kedvelt területnek számít

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Keressen bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is .Teljes körű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelemet, egészen birtokba adásig!

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 26 800 000 Ft
Méret: 102 négyzetméter
Azonosító: 11413410
Irodai azonosító: HZ016542-4708424
Telek: 523 Négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Jelleg: Üdülő
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Klíma

Térkép

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Tass

Szuper lehetőség Tass Üdülő övezetében, belterületen 350 méterre a ...

Hasonló üdülő/nyaraló hirdetések

Eladó üdülő/nyaraló

Tass

Szuper lehetőség Tass Üdülő övezetében, belterületen 350 méterre a ...