Eladó üdülő/nyaraló Tordas 29 900 000 Ft

Leírás

Tordas hangulatos környékén ELADÓ NYARALÓ!

Öreghegy csendes, nyugodt, zöldövezeti környezetében ELADÓ egy nagyméretű telek FAHÁZZAL a Western Falu közelében. Mindenkinek ajánlom, aki nyugalomra vágyik és szeretne kikapcsolódni ebben a csodálatos zöld környezetben, közel a fővároshoz!

TELEK:
1596 négyzetméter rendezett, művelt, gyümölcsfák, virágok, fúrt kút.
Utcafront: 24 m
Hossz: 66 m

FAHÁZ:
- Konyha (7 nm)
- Nappali (17 nm)
- Háló (6 és 7 nm)
- Fürdőszoba, WC (4 nm)
- Terasz (16 nm)
- Pince (7 nm)

KÖRNYÉK:
Tordas az ország egyik legbiztonságosabb települése, ahol lovarda, sportközpont, kerékpárút, horgásztó és gyönyörű, csendes környezet fogadja az ide hazajárókat.

INFRASTRUKTÚRA:
A háztól Tordas központja 20perc sétával, 5 perc kerékpárral, ahol iskola, óvoda, orvosi rendelő, sportközpont, lovarda, bolt és étterem is található.

KÖZLEKEDÉS:
Autóval 5 perc az M7-es autópálya, 20 perc alatt elérhető az M4-es metró kelenföldi végállomása, illetve az onnan induló villamosok. Buszmegálló 15 perc sétára van, amivel 10 perc Martonvásár és a vasútállomásról 25 perc a Budapest Déli pályaudvar.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 45 négyzetméter
Azonosító: 11426204
Irodai azonosító: 373726
Cím: Tordas, Öreghegy
Telek: 1596 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló
Építési év: 21-50 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Zárt kert

Térkép