Christina Aguilera megvette az Osbourne házat

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A popdíva tizenegy és fél millió dollárt fizetett a világ egyik legnépszerűbb reality produkciójának otthont adó házért, hogy férjével meghitt családi környezetbe várhassák rövidesen megszülető gyermeküket. Az Osbourne família azonban nem véletlenül menekül a házból. Lehet, hogy Christina rossz üzletet kötött?

Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman 12 millió dollárról alkudta le Osbourne házát még augusztusban, mikor is a fiatalok elhatározták, hogy születendő gyermeküket egy méretes családi fészekben akarják felnevelni. Christina előző házának, amit két évvel ezelőtt 5 millió dollárért - egyes források szerint 6,5 millióért - vásárolt, nem a méreteivel volt persze probléma, hanem gyerek szempontból különösen veszélyes kialakításával. Egyrészt a házat egy szikla szélére építették, másrészt a belsőépítész éles sarkokkal és kiszögelésekkel tette divatossá a tereket, a lakberendező pedig ehhez passzoló bútorokkal operált.

Éles sarkok, veszélyes lépcső (forrás: popcrunch) Klikk a képre!

Mint Aguilera korábban nyilatkozta (US Weekly), nagyon sajnálja, hogy el kell hagynia a házat, de az anyai örömök mindenért kárpótolják. Valószínűleg még azért is, hogy az eladásból „csak” hét millió dollár folyt be, így kénytelen közel öt milliót kivenni megtakarításaiból.

No, de miért költözik az Osbourne család? Miért akarják elhagyni a másodvirágzást hozó show díszleteit? Ozzy, a The Sun című magazinnak erre a kérdésre meglepő választ adott, legalábbis az új tulajoknak mindenképp meglepőt.

Meghitt családias környezetben az egykori Osbourne ház (Klikk a képre!)

Ozzy elmondása szerint a zenecsatorna sorozatának köszönhetően a ház turista látványossággá vált, így egy percig sem volt nyugalmuk a kerítésen csüngő rajongóktól, akik még a kerítés előtti növényekből is rendszeresen szakítottak egy kis szuvenírt. Christina fejében most az motoszkálhat: Vajon ház Ozzy nélküli is érdekelni fogja a reality show rajongóit? Ha igen, akkor lehet, hogy költözniük kell.

(Osbournék egyébként 12 millió dollárért vették újabb otthonukat nem messze az előzőtől.)

Hollywood Life, tmz.com

Kapcsolódó cikkek:
$$69$$
$$60$$