Új lakásberuházás indul Pasaréten

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Saját fejlesztéseit folytatva Budapesten, a Pasaréti úton indított egy 73 lakásos 3 milliárd forintba kerülő beruházást az Európa Ingatlan Befektetési Alap. A 32 és 100 négyzetméter közötti lakások ára 590 és 650 ezer forint között van négyzetméterenként.

A Pasaréti úti projekt kapcsán Tóth-Deme Miklós, az Európa Alapkezelő Zrt. elnöke portálunknak elmondta, a telek elhelyezkedése minden szempontból kitűnő, élhető környezetbe sikerült szervesen illeszkedő egységet terveznie Gondos Csaba építészirodájának. A pinceszinteken teremgarázs lesz, egyes épületek földszintjén pedig különböző szolgáltatásokat kínáló üzlethelyiségek is helyet kapnak.

A legolcsóbb 32 négyzetméteres lakás 20 millió, a legdrágább 100 négyzetméteres lakás 100 millió forintba kerül (forrás: pasaretresidence.hu) Klikk!

A beruházó tájékoztatása szerint a beépítettség 25%-os, így a telekterületből 75% jut az ősfás parknak. A projekt négy házat foglal magába, melyek a négy évszakról kapták nevüket.

Az már most biztosra vehető, hogy a beruházás sikeres lesz, ugyanis az önkormányzat még korábban változtatási tilalmat rendelt el a kerületben, így környékbeli versenytárstól nem kell tartaniuk a fejlesztőknek. Mint megtudtuk az építési engedély augusztusban emelkedett jogerőre, eddig öt lakást sikerült eladni

A 2001-ben 500 millió forinttal indult alap vagyona ma 50 milliárd forint értékű, ebből 32 milliárd az ingatlan - mondta Buda Sándor az alapkezelő vezérigazgatója. Az alap évesített hozama 9,58 százalék volt eddig.

Kapcsolódó cikkek:
$$36$$
$$41$$