Rogner franchise lesz az egerszalóki fürdő

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Franchise-szerződést kötött az osztrák Rogner szállodalánc és az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdőt tulajdonló Szalók Holding Zrt., közölte Robert Rogner tegnap Egerszalókon. A gyógyfürdőt június 13-án adták át a hozzákapcsolódó 206 szobás, ötcsillagos szálloda 2008 végére épül meg.

A jövő évi szezonra a szabadtéri strandot és a hozzákapcsolódó kiszolgáló helységeket is birtokba vehetik a vendégek - közölte Csöke László, a tulajdonos Szalók Holding igazgató tanácsának elnöke.

Rogner Hévíz


A teljes beruházás meghaladja a 12 milliárd forintot, amelyből 800 millió forint az állami támogatás, illetve a strand építéséhez uniós forrásokra pályáznak.

A megállapodás alapján a Rogner Thermal Spa nevet fogja viselni az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő. A Rogner nevet viselő gyógy- és wellnessfürdők mindenhol a legmagasabb kategóriába tartoznak és megkapták az adott ország, vagy terület legmagasabb szakmai elismeréseit - mondta Robert Rogner.

A Rogner család több mint 40 szállodát épített fel, de csak párat tartottak meg, azokat amelyek a legkülönlegesebbek. Gyakran dolgozunk művészekkel, az egyik legegyedibb szállodát az ausztriai Blumauban lévőt például Hundertwasser tervezte, és mint épület is az építőművészet egyik különlegessége - mutatott rá az osztrák üzletember.

Rogner Hotel, Bad Blumau (forrás: rogner.com)

Magyarországon, Hévízen működik Rogner név alatt szálloda, illetve a most épülő sárvári Spirit Hotel viseli ezt a nevet.

Mindenhol a különlegességet keresem, és Egerszalóknál az egyedülálló sódomb jelenti ezt, illetve a csodálatos völgybe illeszkedő épület is ilyen lesz. A további tervek szerint Ukrajnában, Romániában, Bulgáriában és Oroszországban épít szállodákat a Rogner család.

Kapcsolódó cikkek:
$$79$$
$$77$$