Győzike háza már két éve nem kell senkinek

Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Győzike házára a Magyar Televízió teletextjén figyelt fel egyik olvasónk, internetes adatbázisunkból ugyanis az irodák hirdetései felkerülnek a Képújságra is. A story nem újdonságával, hanem épp régiségével lepte meg szerkesztőségünket. Szegény Győző már több mint két éve árulja „reality” villáját mindeddig eredménytelenül, pedig a Blikk információja szerint most elkelne egy kis pénz a háznál.

Sajnos az illetékes ingatlanközvetítő - szigorúan betartva a szakma etikai normáit - egy árva hangot sem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, így csak találgatni lehet, hogy miért nem kell senkinek a ház.

Egy biztos, a hirdetés szövegével nem lehet probléma, hiszen ki ne akarna a zebracsík itthoni élharcosának „vellájába” költözni:

"Salgótarjánban eladó a Győzike villa! Új építésű házak környezetében, csendes utcában, különleges belsőépítészeti, világítástechnikai és díszítőelemekkel rendelkező villa világos terekkel, teljes bútorzattal, kényelmi berendezések sorával (társas jacuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany, teljesen felszerelt konyha) a legnézettebb valóságshow sztárjától. Az ingatlan iroda-lakás kombinációnak is alkalmas, ha a lenti 2 szobát különbejáratú irodának használjuk. A duplagarázs az utcaszinten van és könnyű beparkolási lehetőséget kínál."

A képeket elnézve valóban nem mindennapi az áru. Néhány bútordarab XVI. Lajos korát is simán veri, ugyanakkor a 90-es évek magyar modernitása is sok helyütt megmutatkozik. A belsőterek minden részletre kiterjedő díszítései egyfajta installációként fogják majd körül a ház jövőbeni tulajdonosát.

Tovább is van! Klikk!

Kissé objektívebb szempontból azonban megállapítható, hogy különösen a telekterülethez mérten drága az 58 milliós ár. Az ingatalanok.hu adatbázisában például közvetlenül Győzi háza mellett találunk egy 600 négyzetméteres csodát, ami nyolcszor akkora telken terpeszkedik, mint a valóságshow egykori díszletei. Győző háza 330 négyzetméter, a telek pedig a 600 négyzetmétert sem éri el. Ez már szinte városi beépítettség.

Az eladási szándékról egyébként már 2005-ben beszámoltak az újságok. Az ügy aktualitását az adja, hogy a Blikk információi szerint a vagyonosodási vizsgálat után Győzőt 20 millióra akarja büntetni az APEH, tehát lehet, hogy nem ártana lejjebb menni az árral.

Érdekes, de épp tegnap számoltunk be róla, hogy Ozzy Osbourne, aki a televíziós műfajt tekintve egy tőről fakad Győzikével, most adott túl show-ban szereplő házán potom 12 millió dollárért. Ő úgy látszik szerencsésebb volt magyar márkatársánál.

Győzi hirdetését itt olvashatja.

Kapcsolódó cikkek:
$$81$$