Metzker Viki azt is tervezi, hogy hetente többször is ellazul, majd a szaunában és a fittségét is a házban fogja megőrizni. Vikinek nagyon tetszik a Duna-part közelsége, illetve a Prestige Towers saját yachtkikötője. Sok kényelmi szolgáltatással, mint például a kutyasétáltatás, az ételrendelés vagy a programszervezés, még csak ezután fog megismerkedni új otthonában a Playmate.

Ingatlanpiaci megfigyelések szerint, ha a szomszéd kertjében hírességek jönnek-mennek, akkor akár az egész utca értéke megnőhet. Amerikában legalábbis ez a tapasztalat. Egy sztár otthona – akár villa, akár nem - a dupláját is érheti annak az összegnek, amelyet egyébként fizetnének érte.

Prestige Towers

Az ilyen negyedekben nemcsak az ár emelkedik, hanem átstrukturálódik az egész környék is. Az ott lakó sztárok hatására a szolgáltatások színvonala nő. Gyakori eset, hogy új kávézók, boltok nyílnak a negyedekben, amelyek nemcsak az ott lakó hírességeket vonzzák, de azok holdudvarát is – nyilatkozta Szili Balázs, a Prestige Towers marketingért és értékesítésért felelős igazgatója.

Szeretünk hírességek közelében lakni

Mindez nemcsak Amerikára jellemező. A 10 milliárd Ft beruházással megépült Prestige Towers szakemberei szerint hasonló jelenségek mutathatók ki, az új építésű magas minőségi színvonalú lakóparkok környékén. Ilyen például a XIII. kerület, Duna Plaza mögötti területe, ahol az amerikai waterfront stílusban megépült négy torony mellett, hamarosan új luxus- jachtkikötő és kávézó nyílik.

A beruházó szerint idehaza is egyre nagyobb az a réteg, aki szívesen költözik olyan lakásba, ahol híres emberek is laknak. Ez egyfajta pozitív hovatartozás-érzést kelt bennük. Sokak számára megerősítést jelent, hogy jól döntöttek akkor, amikor megvették a lakást, ha a szomszédban a tévéből ismert személy lakik.

Cikkajánló:

$$139$$
$$124$$